Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Resursassistenter till Roslagsskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Resursassistenter till Roslagsskolan

 

Om tjänsten

 Vi söker dig kompetenta och engagerade resursassistent.

 

Arbetsbeskrivning

 - Du kommer att jobba som resursassistent både i stor grupp och i en liten enskild grupp. - Du ingår i ett arbetslag där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. - Du medverkar till våra elevers utveckling och lärande samt till att det pedagogiska arbetet inriktas mot målen i läroplanen. - Du ser modern teknik som ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. - Du ska bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning.

 

Kvalifikationer

 Vi söker dig som har flera års erfarenhet att jobba som resursassistent. Du måste tala flytande svenska. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Det är viktigt att du kan bygga upp förtroende och bidra till att eleverna når uppsatta mål, är konsekvent och duktig på relationer genom ett tydligt ledarskap.

 

Om arbetsplatsen

 Roslagsskolan är belägen i centrala Norrtälje och vilket ger varierande lärandemöjligheter genom närheten till företag, idrottsanläggningar, bibliotek liksom naturen i närområdet. På Roslagsskolan går ca 570 elever i åk 7-9 fördelade på fyra arbetslag. Här arbetar drygt 60 engagerade medarbetare varav närmare 50 är pedagoger som med stor ämnesstolthet skapar en miljö som på bästa sätt främjar lärande. På vår skola ligger vi väl framme i att utnyttja modern teknik och digitala resurser i arbetet med elevers kunskapsutveckling. I Norrtälje kommun har alla elever i åk 7-9 liksom pedagogerna tillgång till egen läsplatta/dator. Vi deltar i lärarstuderandes utbildning, VFU. Vi är en enhet som hela tiden utvecklas och vi har tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. Våra ledord är förhållningssätt, professionalitet och uppdraget.

 

Tillträde 190814

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-07-03

Sista ansökningsdag:

2019-08-14

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskola /Grundskola 1-9

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Biträdande rektor

Anne-Kristine Forslund Julén, anne-kristine.forslund-julen@norrtalje.se

Rektor Roslagsskolan

Ann-Katrin Hegart, ann-katrin.hegart@norrtalje.se, 0176-71430

Lärarnas riksförbund

Anna Mattsson, anna.mattsson@norrtalje.se

Facklig företrädare, Lärarförbundet

Petra Jansson, petra.jansson2@norrtalje.se

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten