Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Resursassistent till Länna skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Resursassistent till Länna skola

 

Om tjänsten

Vill du göra skillnad, varje dag? Är du stabil i alla situationer och vill se människor växa? Kom och arbeta med oss på Länna skola. Vi kan rebjuda dig både glädje och utmaningar i ett relavant sammanhang.

Arbetsbeskrivning

Som resursassistent på Länna skola kommer du i första hand att arbeta i ett mindre sammanhang med ett antal elever. Det handlar om att stötta och stärka eleverna i deras lärande på deras väg mot vuxenlivet. Du kommer tillsammans med ämneslärarna arbeta för att utveckla arbetssätt och metoder och ni följer tillsammans upp elevernas resultat. Du ser modern teknik som ett naturligt redskap, du är nyfiken att lära nytt, öppen för variation och brinner för att skapa goda förutsättningar för våra elevers lärande.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig som står med båda fötterna på jorden och har erfarenhet av att arbetat med ungdomar, gärna i skolmiljö. Insikter i och erfarenhet av NPF-anknutna metoder, lågaffektivt bemötande och pedagogiska kunskaper premieras och du förväntas vara en engagerad och hängiven person med vilja och driv att utvecklas och skapa förutsättningar för god måluppfyllelse. Du använder dig av en bred pedagogisk repertoar där du arbetar för att göra eleverna delaktiga och ansvarstagande i sitt lärande. Du vill också samarbeta och lära tillsammans med kollegorna genom att bidra med din kompetens.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du har förståelse för vikten av att skapa goda relationer med våra elever och deras vårdnadshavare. Du har ett positivt förhållningssätt och kan se utmaningar som möjligheter. Du har ett gott ledarskap och förmågan att möta elevers olika behov för att successivt utveckla dem till ansvarskännande och kreativa människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen

Kom till oss på Länna skola! Varför då? Jo, för att det är en spännande skola att arbeta på! Här arbetar du nära eleverna tillsammans med engagerade och utvecklingsbenägna kollegor. Ett kul och kompetent kollegium helt enkelt!

Länna skola ligger vackert belägen i Bergshamra, endast 15 minuter från Norrtälje stad, med fina inspirerande naturområden runt knuten. Skolan ligger strategiskt från flera geografiska håll, från Norrtälje, Åkersberga, Rimbo men även Stockholm/Täby.

Vi är en F-9-skola med ca 260 elever, med ett välfungerande fritidshem och ändamålsenliga och fina undervisningslokaler. Vi har ett välutrustat skolbibliotek med stort utbud av modern litteratur och teknik. Vi har ett stabilt elevhälsoteam bestående av skolsköterska, skolkurator, speciallärare, biträdande rektor och rektor.

ATT-teamet (Arbetsro, Trivsel och Trygghet) är vårt trygghetsteam som stöttar med kartläggning och uppföljning om problematiska situationer skulle uppstå. Alla arbetar vi med vår vision som ledstjärna i vardagen; Vår skola – min möjlighet, där vi vill använda varandras olikheter som bas för en trygg och stimulerande lärmiljö.

Våra kockar i köket lagar vällagad och näringsriktig lunch från grunden, det är måltider och mellanmål som vi alla ser fram emot.

På Länna arbetar ca 40 medarbetare som med stor ämnes- och yrkesstolthet tillsammans skapar en lärmiljö som främjar våra elevers lärande. Vi är stolta över vår skola och om du vill bli en av vårt gäng, vet vi att du också kommer att blir det!

Tillträde datum 2021-01-07

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Anställningsform

Deltid 50-80%. Tidsbegränsad anställning

Tillträde datum 2021-01-07

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-11-09

Sista ansökningsdag:

2020-12-09

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Elevassistent

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Charles Winell, charles.winell@norrtalje.se, 0176-284143

Biträdande rektor

Annette Karlsson, annette.karlsson@norrtalje.se, 0176-74123

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/info/kommun-och-politik/organisation-och-styrning/var-vision/ • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten