Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Resursassistent till Grindskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Resursassistent till Grindskolan

 

Om tjänsten

Vi söker en resursassistent till elever i äldre åldrar. Du är lösningsinriktad, har ett lågaffektivt arbetssätt,
stort tålamod och sprider positiv energi.

 

Arbetsbeskrivning

Resurspedagogens uppdrag syftar till att skapa bästa möjliga förutsättningar till ökad måluppfyllelse för eleven/eleverna och stötta under skoldagen. Mentor ansvarar för planeringen av undervisning som du sedan genomför tillsammans med eleven/eleverna.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av stöd samt erfarenhet av att kunna arbeta och anpassa efter elevernas förmåga, både kunskapsmässigt och socialt. Viktiga egenskaper för uppdraget är flexibilitet, god samarbetsförmåga
och en förmåga att bygga goda relationer till eleven/eleverna. Önskvärt är att du har en pedagogisk utbildning. 

 

Om arbetsplatsen

Grindskolan är en kommunal F-9 skola, belägen i Norrtälje stad, med stora härliga gräsytor och små skogsområden runt knuten. Vi har omkring 500 elever på skolan, och trots att Grindskolan är en stor skola består känslan av småskalighet. Vi arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för eleverna, för att bygga relationer och ge förutsättningar för lärande utifrån inre lust och nyfikenhet. Det gör vi främst genom att möta eleverna där de befinner sig. En förtroendefull relation till elev och vårdnadshavare, samt att se hela eleven är viktiga faktorer i arbetet. Det skapar vi genom att möta eleverna med tilltro på deras förmåga, genom lyhördhet och dialog. Vi arbetar för att eleverna ska tycka att skolan är meningsfull och känna att allt är möjligt. Tillsammans med personal och elever strävar vi efter en stimulerande och trygg skolmiljö och vi arbetar förebyggande och främjande.

 

Tillträde datum: slutet av augusti

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2020-07-08

Sista ansökningsdag:

2020-08-13

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Facklig representant, LR

Stellan Armandsson, stellan.armandsson@norrtalje.se

Rektor

Erin Gustafsson, erin.gustafsson@norrtalje.se, 017671415
Kommunal Fackförbund, 010-4429019

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten