Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Rektor till Svanberga/Söderbykarl

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Rektor till Svanberga/Söderbykarl

 

Om tjänsten

På Svanbergaenheten strävar vi efter att skapa ett gott arbetsklimat för våra elever och lärare, med ett starkt och tydligt ledarskap i klassrummen. En viktig framgångsfaktor i vår verksamhet är det kollegiala lärandet. Med hjälp av förväntningar och positiva utmaningar skapar vi tillsammans en framgångsrik och utvecklande skola där människor får utrymme att växa.

 

Arbetsbeskrivning

Som rektor på våra skolor i Svanberga/Söderbykarl är det din uppgift att säkerställa så att verksamheten uppfyller de mål och krav som ställs. Du kommer att ansvara för bland annat personal, arbetsmiljö, budget och operativa verksamhetsfrågor. Du skall i din roll skapa förutsättningar till ett främjade arbetet där verksamheten ska präglas av positiva utmaningar för eleverna med fokus på nyfikenhet i lärandet. Eftersom ett tydligt ledarskap är nyckeln i vår verksamhet ställer det också krav på dig i din roll att ha förmågan att utveckla dina medarbetare till att uppnå detta. Med tydlighet och starkt ledarskap ska du tillsammans med dina medarbetare driva enhetens utveckling framåt.

 

Kvalifikationer

Lärar- och Rektorsutbildning samt några års ledarerfarenhet är krav för denna tjänst. Du ska även ha goda kunskaper om skolans styrdokument, erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation samt kunskaper inom arbetsrätts- och arbetsmiljölagstiftning. För att lyckas i denna roll ser vi att du är tydlig i ditt ledarskap, du har en förmåga att utveckla och entusiasmera dina medarbetare. Eftersom goda relationer är viktigt för oss i arbetet på Norrtälje kommuns skolor, så ser vi att du är relationsskapande, kommunikativ och öppen i ditt bemötande gentemot vårdnadshavare, elever och kollegor.   

 

Om arbetsplatsen

Svanbergaenheten består av två skolor Svanberga skola och Söderbykarls skola. Svanberga skola är belägen en mil norr om Norrtälje, här går idag 390 elever i åldrarna från förskoleklass till årskurs nio. Söderbykarls skola ligger 17 km norr om Norrtälje, här går idag 47 elever i åldrarna från förskoleklass till årskurs sex. Till båda skolorna finns goda bussförbindelser från Norrtälje, Väddö och Hallstavik. Svanberga skola ligger naturskönt vid sjön Erken och Söderbykarls skola ligger centralt i samhället Söderbykarl med närhet till natur och friluftsliv. Skolorna har ett systematiskt elevhälsoarbete, med ett gott samarbete med elevhälsoteamet som är en central funktionen.

 

Tillträde

snarast enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-03-08

Sista ansökningsdag:

2019-04-08

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Rektor- Biträdande Rektor

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Verksamhetschef

Birgitta Andersson, eva.andersson@norrtalje.se, 0735582082

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Skolledarförbundet

Christian Rapp, christian.rapp@norrtalje.se, 0706539797

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten