Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Rektor till Rimbo

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Rektor till Rimbo

 

Om tjänsten

Som rektor är du en viktigt kugge i våra elevers resa genom grundskolan.
Vill du vara med och utveckla verksamheten, medarbetare metoder m.m och vill du själv utvecklas?

Välkommmen med din ansökan!

 

Arbetsbeskrivning

Som rektor på våra skolor i  Rimbo rektorsområde är det din uppgift att säkerställa så att verksamheten uppfyller de mål och krav som ställs. Du kommer att ansvara för bland annat personal, arbetsmiljö, budget och opperativa verksamhetsfrågor. Du skall i din roll skapa förutsättningar till ett främjade arbete där verksamheten ska präglas av positiva utmaningar för eleverna med fokus på nyfikenhet i lärandet. Eftersom ett tydligt ledarskap är nyckeln i vår verksamhet ställer det också krav på dig i din roll att ha förmågan att utveckla dina medarbetare till att uppnå detta. Med tydlighet och starkt ledarskap ska du tillsammans med dina medarbetare driva enhetens utveckling framåt.
Du ingår i verksamhetschefen för grundskolans team av rektorer och ni träffas regelbundet för att gemensamt ständigt utveckla och förbättra verksamheten.

 

Kvalifikationer

Lärar- och Rektorsutbildning samt några års ledarerfarenhet är krav för denna tjänst. Du ska även ha goda kunskaper om skolans styrdokument, erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation samt kunskaper inom arbetsrätts- och arbetsmiljölagstiftning. För att lyckas i denna roll ser vi att du är tydlig i ditt ledarskap, du har en förmåga att utveckla och entusiasmera dina medarbetare. Eftersom goda relationer är viktigt för oss i arbetet på Norrtälje kommuns skolor, så ser vi att du är relationsskapande, kommunikativ och öppen i ditt bemötande gentemot vårdnadshavare, elever och kollegor.

 

Om arbetsplatsen

 

Långsjöskolan är en f-9 skola med ca. 650 elever varav ca 200 är inskrivna på fritids. Lärare och fritidspersonal är organiserade i årskursarbetslag. Rånäs skola är en liten skola på landet. Inom en snar framtid flyttas en resursklass in på Rånäs skola.

För ett lustfullt lärande använder Långsjöskolan IKT, informations- och kommunikationssteknik. Alla undervisningssalar har storbildprojektorer och dator/ipadtätheten är hög.

 

Tillträde augusti 2019 eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-06-05

Sista ansökningsdag:

2019-06-19

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Rektor- Biträdande Rektor

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten