Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Rektor till Älmsta rektorsområde

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Rektor till Älmsta rektorsområde

Om tjänsten

Letar du efter ett spännande rektorsjobb? Vill du arbeta i en expansiv glesbygdsmiljö nära till hav och natur? Då finns det en fantastisk möjlighet att söka tjänsten som rektor för Väddö skolområde.

Tjänsten omfattar ett rektorsskap för Elmsta skola, Norrsundsskolan samt Grisslehamns skola.  

Arbetsbeskrivning

Som rektor skapar du förutsättningar för ett främjande arbete där verksamheten ska präglas av positiva utmaningar för eleverna med fokus på nyfikenhet i lärandet.

Du har ett pedagogiskt och ekonomiskt ansvar för verksamheten och är ytterst ansvarig för enhetens systematiska kvalitetsarbete, arbetsmiljö och arbetsledning. Du leder skolorna pedagogiskt så att måluppfyllelsen blir hög samt att arbetsmiljön tryggas för både personal och elever.

Vi erbjuder ett spännande arbete med skickliga kollegor och god sammanhållning. Genom ett gott samarbete i rektorsgruppen skapar vi samsyn och lagarbete. Tillsammans är vi starka!  

Kvalifikationer

Vi söker en rektor som brinner för skolans uppdrag och är beredd att kavla upp ärmarna när det behövs. Du är en lagspelare som har förmåga att kommunicera med elever, vårdnadshavare och medarbetare. Du är en engagerad ledare som i ord och handling visar skolans riktning på ett tydligt sätt. Du är relationsskapande och har en god samarbetsförmåga.

Du är utbildad lärare och har några års erfarenhet av skolledning. Vi ser gärna att du även har gått rektorsprogrammet. Du har goda kunskaper om skolans styrdokument och har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Du har grundläggande IT-kunskaper när det gäller Office-paketet och har erfarenhet av och/eller är villig att lära dig nya IT-system och kommunicera via digitala plattformar. Vi använder lärplattformen Unikum.

Om arbetsplatsen

Älmsta rektorsområde består av tre skolor som är belägna på Väddö i norra Roslagen. Elmsta skola tar emot elever i årskurs F-5, Grisslehamns skola har åk F-6 och Norrsundsskolan har åk 6-9. Skolorna har sammanlagt ca 280 elever och ca 50 medarbetare och det finns ett samarbete skolorna emellan med bland annat en gemensam pedagogisk ledningsgrupp.

Välkommen att söka ett arbete med många möjligheter! 

Publicerat:

2019-10-09

Sista ansökningsdag:

2019-10-27

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Rektor- Biträdande Rektor

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Verksamhetschef grundskola

Johan Kant, johan.kant@norrtalje.se, 0176-71336

Tf bitr verksamhetschef grundskola

Niclas Gustafsson, niclas.gustafsson@norrtalje.se, 0176-283409

Skolledarförbundet

Christian Rapp, christian.rapp@norrtalje.se, 0706539797

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten