Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Redovisningsekonom till Norrtälje Kommun, vikariat

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Redovisningsekonom till  Norrtälje Kommun, vikariat

 

Om tjänsten

Vi söker en ny redovisningsekonom till vår enhet, med ett stort intresse för redovisningsfrågor enligt nya krav från RKR. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete på en välkomnande och öppen arbetsplats, där teamet har ett fokus på lösningar, kvalitet och kundtillfredsställelse. I din roll som redovisningsekonom kommer du att ha ett ansvar för redovisningsområdet inom alla reskontror på enheten. Tjänsten innefattar också dagliga arbeten såsom övriga gemensamma arbetsuppgifter som finns på redovisningsenheten.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är redovisningsekonom med stor kompetens inom området samt en kandidatexamen inom ekonomi och redovisning.

Du ska vara kunnig inom redovisningsområdet samt stötta redovisningsenheten i vårt dagliga verksamhetsuppdrag. Arbetet innebär ibland korta ledtider, vilket medför att du stundtals måste hantera en hög arbetsbelastning. Du har ett analytiskt och strukturerat arbetssätt, och är ett stöd i ekonomi och verksamhetsprocesserna för organisationerna. Du är van att ta initiativ, vara serviceinriktad samt att utifrån ett helhetsperspektiv av lagar och förordningar, göra de avvägningar som önskas från organisationen. Vi värdesätter en god pedagogisk förmåga, både självständigt och i team. Självgående och ansvarstagande ser vi som självklarhet. Du bör även vara ödmjuk och drivande då du i tjänsten kommer ha nära samarbete med övriga medlemmar på enheten.

 

Om arbetsplatsen

Redovisningsenheten ingår i Ekonomiavdelningen som även består av Controllerenhet och Finans.

Tillsammans med övriga enheter säkerställer Redovisningsenheten att kommunen och kommunkoncernen, inklusive Kommunalförbundet Sjukvård och Omsorg i Norrtälje, upprättar en redovisning som följer gällande lagstiftning och god redovisningssed. Robotisering av olika arbetsmoment pågår och planeras att fortsätta under kommande år.

 

Anställningsform

Vikariat till och med 2021-08-31. Eventuell förlängning kan ske av uppdraget på deltid.

Tillträde

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Tillträde enligt överenskommelse

 

Publicerat:

2020-09-02

Sista ansökningsdag:

2020-10-02

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Redovisningsekonom

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Redovisningschef

Göran Hultström, goran.holtstrom@norrtalje.se

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten