Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Psykolog tll Elevhälsan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Psykolog tll Elevhälsan

Om tjänsten

Vill du vara med och bidra med din psykologiska kompetens för att göra skolan i Norrtälje kommun till en plats där alla elever kan utvecklas och må bra, känna sig trygga och nå sina mål? Då är det här en tjänst för dig! 

I Norrtälje kommun har vi, som komplement till de lokala elevhälsoteamen, en central barn- och elevhälsa. Den centrala barn- och elevhälsan är relativt nyinrättad vilket ger dig som skolpsykolog möjlighet att vara en aktiv del i dess uppbyggande.

 

Arbetsbeskrivning

Som skolpsykolog hanterar du uppdrag som beställs från rektorerna ute i skolorna. Uppdraget innebär dels att genomföra utredningar med frågeställning intellektuell funktionsnedsättning, utredningar inför remittering till annan vårdinstans (i första hand BUP) med frågeställningar såsom misstanke om psykisk ohälsa eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF).  

Du bidrar även med psykologisk kompetens kring elevers hälsa, lärande och utveckling i ett hälsofrämjande och förebyggande arbete. Du förväntas handleda, konsultera och fortbilda skolpersonal, men också delta i det tvärprofessionella arbetet i skolornas lokala elevhälsoteam. Vi strävar efter ett förebyggande och hälsofrämjande arbete samt likvärdig tillgång till elevhälsans insatser. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är

  • legitimerad psykolog
  • vill bidra med din kompetens för att göra skolan i Norrtälje kommun till en plats där alla elever kan utvecklas och må bra, känna sig trygga och nå sina mål
  • van vid att arbeta i team och har erfarenhet av att arbeta just tvärprofessionellt inom central elevhälsa
  • det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta åtgärdande, hälsofrämjande och förebyggande i skola
  • körkort och tillgång till egen bil är krav

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

 

Om arbetsplatsen

Enheten för stöd och utveckling har sitt kontor, tillsammans med övriga centrala placerade medarbetare inom Elevhälsan, på Astrid Lindgrensgata 7E i Norrtälje.

Som skolpsykolog är du en del i den tvärprofessionella enheten för stöd och utveckling som dagligen arbetar med att ge olika formera av stödinsatser till kommunens samtliga skolor och förskolor. Det är ett nära samarbete mellan professioner, både centralt och lokalt.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-10-14

Sista ansökningsdag:

2019-10-27

Typ:

Hälso- och sjukvård

Tjänst:

Psykolog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef, Enheten för Stöd och Utveckling

Carina Forsberg, carina.forsberg@norrtalje.se, 0700867438

representant för Psykologförbundet

Gamileh Nilsson, gamileh.nilsson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten