Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Projektledare till Norrtälje Hamn

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Projektledare till Norrtälje Hamn

 

 

Om tjänsten

Vill du fortsätta att utvecklas?

Nu söker vi en erfaren projektledare som vill fortsätta att utveckla Projekt Norrtälje Hamn, Norrtäljes största stadsutvecklingsprojekt genom tiderna. Och samtidigt vara en viktig del i utvecklingen av vår organisation.

Välkommen till samhällsbyggnadskontoret i Norrtälje kommun, en plats för utveckling!

 

 

Arbetsbeskrivning

Rollen som projektledare innebär ett unikt helhetsperspektiv där du övergripande ansvarar för framdrift och samordning inom projektet. Du ansvarar och följer upp budget, tidplan och leveransmål. I dina uppgifter ingår dessutom att upprätta och presentera underlag för politiska beslut samt rapportera löpande till styrgrupp. Du kommer vara projektes talesperson och ha löpande kontakt med b.l.a. exploatörer, kommuninvånare, näringsliv, myndigheter och politiker. 

Du kommer tillhöra mark- och exploateringsavdelningen som består av projektledare, exploateringsingenjörer, markförvaltare och samordnare. 

 

Utmaningarna

Vi söker dig som tycker om spännande utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter. 

Samhällsbyggnadskontoret står inför ett spännande förändringsarbete där du kommer vara en viktig del av att utveckla vår nya organisation.  

 

Kvalifikationer 

Du har högskoleutbildning inom samhällsbyggnad, lantmäteri eller annan motsvarande utbildning. Flerårig erfarenhet från kvalificerad projektledning inom större exploateringsprojekt, gärna med erfarenhet inom offentlig sektor. Du är affärsmässig och har stor vana av samverkan och förhandling.  

Vi ser att du är van vid att vara drivande och ansvara för projekten med ett sunt ledarskap och att du leder dina kollegor och konsulter med ett coachande förhållningsätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av fastighetsutveckling, exploatering och exploateringsekonomi, upphandling- och avtalsansvar samt genomförande. 

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi ser att dina styrkor är att ha helhetsperspektiv och förmåga att få projektteamet att arbeta mot gemensamma mål.

Rollen innebär många kontakter och du ska därför ha väldigt god förmåga att kommunicera och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och ha god förmåga att samarbeta med olika aktörer och arbetsgrupper.  

 

Om arbetsplatsen

Vi på samhällsbyggnadskontoret har kommit långt i den digitala utvecklingen och ser oss som en förvaltning med mycket driv som byggs på engagemang och intresse från våra medarbetare.

Är du en projektledare som är drivande och tycker om att leda och samordna projektteam och att ha helhetsansvar från tidigt skede till genomförande så tror vi att du är ett fantastiskt tillskott i vår arbetsgrupp och vi ser fram emot din ansökan! 

 

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

 

Anställningsform

Heltid, tillsvidare

Tillträde datum

Enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-05-12

Sista ansökningsdag:

2022-06-05

Typ:

Tekniskt arbete

Tjänst:

Projektledare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten