Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Projektledare till Mark- och exploateringsavdelningen

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Projektledare till Mark- och exploateringsavdelningen

 

Om tjänsten

Som projektledare ansvarar du för större exploateringsprojekt från tidiga planeringsskeden, genom planeringsprocessen till genomförandeskedet. Du har stor frihet men även resultatansvar och driver i stor grad utvecklingen av projekten. Som medarbetare får du vara med och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle och påverka utvecklingen för både dina arbetsuppgifter och avdelningens samhällsuppdrag.

 

Arbetsbeskrivning

På Samhällsbyggnadskontoret drivs många arbeten i projektform och fokus är nu på ökad tillväxt.

 I rollen kommer du bla att: 

  • Vara drivande i hållbar planering och utveckling och ansvara för genomförandet av större exploateringsprojekt.
  • Planera och arbetsleda personalresurser i projekt samt ansvara för tid, kvalitet och ekonomi.
  • Ansvara för förhandlingar, avtal och överenskommelser.
  • Samverka med exploatörer, fastighetsägare och ledningsdragande verk såväl som kollegor i andra förvaltningar.
  • Göra framställningar till kommunala utskott om projektstatus, prognoser och avtal.
  • Vara lösningsorienterad med stort kundfokus gentemot invånare och företagare.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som kompletterar vårt team med kunskap och erfarenhet samt delar vårt intresse för hållbart samhällsbyggande. Du har längre erfarenhet av större mark- och exploateringsverksamhet, projektledning och har universitets- eller högskoleutbildning inom projektledning, lantmäteri, väg- och vatten, fastighetsutveckling, fastighetsekonomi eller annan lämplig akademisk utbildning.

Du är drivande, ansvarstagande och självständig i ditt sätt att arbeta. Som person behöver du vara strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ med god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du är en god arbetskamrat och sätter stort värde i öppenhet och samarbetsförmåga. Din erfarenhet och personliga förmåga påverkar dina arbetsuppgifter och social kompetens är en viktig egenskap när du arbetsleder kollegor och konsulter genom projekten.

 

Om arbetsplatsen

Samhällsbyggnadskontorets uppdrag är att skapa förutsättningar för ett attraktivt och framgångsrikt Norrtälje. Tillsammans med invånarna ska vi planera och förverkliga en hållbar kommun där boende, besökare och företagare kan trivas och växa. För att professionellt kunna möta och hantera förändringen av staden finns behov av att rekrytera ytterligare medarbetare.

Samhällsbyggnadskontoret består av Planavdelningen, Mark- och exploateringsavdelningen, Bygglovsavdelningen, Miljö- och hälsoskyddsavdelningen samt Geodataavdelningen.Tillsammans är vi ca 90 st kollegor som når framgång genom ett stort engagemang och genuint samarbete med invånarens bästa i fokus. Läs mer om Norrtäljes utveckling på  https://www.norrtalje.se/info/stad-och-trafik/norrtalje-vaxer

Norrtälje kommun som till arean utgör en tredjedel av Stockholms län är både den idylliska staden, öppna landskap och en fantastisk skärgård. Allt sammantaget gör Norrtälje till en mycket attraktiv arbetsplats med många roliga projekt för oss som arbetar med samhällsbyggnad. Vill du vara med och spela en viktig roll för Norrtälje kommuns utveckling och välbefinnande? Ja, då är det här du ska vara.

Jag som rekryterar heter Charlotte Köhler och är Norrtäljes stadsarkitekt samt tf chef för Mark- och exploateringsavdelningen. Om du tycker beskrivningen passar dig och dina önskemål om framtida roll inom samhällsbyggnad så hälsar jag dig varmt välkommen att skicka in en ansökan!

 

Så tycker medarbetare  

Sofi Tillman, Projektledare/exploateringsingenjör:

På mark- och exploateringsavdelningen är sammanhållningen i gruppen unik; vi ställer upp för varandra, vi peppar varandra och vi har väldigt kul på jobbet. Det finns alltid någon att vända sig till. Arbetet medför ett stort eget ansvar med varierade arbetsutmaningar som bidrar till den personliga arbetsutvecklingen.”

 

Tillträde enligt ök.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-06-05

Sista ansökningsdag:

2020-06-25

Typ:

Tekniskt arbete

Tjänst:

Projektledare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Stadsarkitekt och tf Mark- och exploateringschef

Charlotte Köhler, charlotte.kohler@norrtalje.se

Facklig kontaktperson för Akademikeralliansen

Oliveira Boljanovic, olivera.boljanovic@norrtalje.se, 0705914109

Facklig kontaktperson för Akademikeralliansen

Svante Dagarsson, svante.dagarsson@norrtalje.se, 0739623030

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

Sök tjänsten