Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Projektledare till Mark- och exploateringsavdelningen

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Projektledare till Mark- och exploateringsavdelningen

 

 

Om tjänsten

Vi befinner oss i en expansiv tillväxtfas, hela kommunen arbetar aktivt med att bygga framtidens samhälle. Våra projekt omfattar i vår planering en fördubbling av staden. Som projektledare driver och påverkar du stadens utveckling för både kommunens och näringslivets intressen. Vi hanterar projekt av olika komplexitet, i olika skeden och av olika storlek; allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre förtätningsprojekt och exploatering i kommunens tätorter. Vi arbetar i olika projektteam där man tillsammans kommer bidra till Norrtäljes tillväxt. Vi söker nu projektledare stadsbyggnad till vår mark- och exploateringsavdelning för att driva utvecklingen!

 

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder utmanande arbete i olika typer av spännande projekt i Norrtälje kommun. Rollen innebär att du kommer att få helhetsperspektiv och frihet under ansvar. Som projektledare får du vara med och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle och påverka både dina egna arbetsuppgifter och kommunens samhällsuppdrag.

Du kommer arbeta med exploateringsprojekt från tidiga skeden, genom planeringsprocessen och under genomförandeskedet. Det innebär att du kommer att arbeta med framtagning av både övergripande planering och underlag till mer detaljerade beslutsunderlag. Du företräder projektet i olika sammanhang tex konsulter, entreprenörer, invånare och myndigheter. Som projektledare samarbetar du med många olika kunskapsområden inom kommunen vilket bidrar till att du utvecklas inom rollen.

 

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som är van att arbeta med exploateringsprojekt och vill vara med i vår utveckling framåt. Vi ser att du är utbildad inom samhällsbyggnad, lantmäteri eller motsvarande samt att du har erfarenhet från arbete med exploateringsfrågor, tidsplaner, förhandlingar och upprättande av avtal. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och ha god förmåga att samarbeta med olika aktörer och arbetsgrupper samt ha god kunskap om detaljplaneprocessen. Vi ser att du är drivande och har förmåga att kunna ansvara för projekt med ett sunt ledarskap och har ett coachande förhållningsätt gentemot dina kollegor och konsulter. Du är noggrann med att utvärdera och analysera resultat och ser dig själv som en god planerare. Viktigt är också att du tycker om ditt arbete och att du vill fortsätta att utvecklas.

 

Om arbetsplatsen

Kommunens organisation utgår från kommunhuset i Norrtälje stad. Till del har vi projektanpassade lösningar såsom projektrum, projektkontor, detta beroende av vilken typ av projekt samt vilket skede projektet befinner sig i.

 

 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning på heltid

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-09-24

Sista ansökningsdag:

2021-10-31

Typ:

Tekniskt arbete

Tjänst:

Exploateringsingenjör

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Mark- och exploateringschef

Moa Odin, moa.odin@norrtalje.se

Projektchef samhällsbyggnadsprojekt

Roger Gustafsson, roger.gustafsson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten