Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Projektledare till Gatu- och Parkavdelningen

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Projektledare till Gatu- och Parkavdelningen

 

Om tjänsten

Norrtälje kommun är inne i en mycket expansiv fas och Gatu- och parkavdelningen inom kommunens Tekniska kontor behöver förstärka organisationen med projektledare för ny- och ombyggnationer av det offentliga rummet för att skapa förutsättningar för goda livs- och boendemiljöer.  

Som projektledare driver och påverkar du kommunens infrastrukturutveckling genom att driva egna projekt och din projektgrupp framåt och ser din tidsplanering och återkoppling av status och ekonomiskt utfall som en självklar del och där du har beställare och styrgrupp som stöd. 

 

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett utmanande arbete i olika typer av projekt i Norrtälje kommun. Kommunen jobbar efter en projektmodell och använder Antura som projektverktyg. Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete, där vi tillsammans arbetar mot uppsatta mål. 

Rollen innebär att du kommer att arbeta självständigt och med frihet under ansvar där du har ett ekonomiskt ansvar för de projekt du driver. Du förväntas genomföra dina projekt på ett strukturerat sätt genom att arbeta med din projektplanering och genomförandet tillsammans med dina projektresurser och regelbunden återkoppling av status till beställare och styrgrupp.  

Genom att samla din projektdokumentation och planering i Antura kan du bl.a. dela och lagra dokument, hantera tidplan och åtkomst till projektplatsen för olika projektdeltagare. Projekten kan innefatta olika krav utifrån komplexitet och storlek och du kvalitetssäkrar projekten genom uppföljning och statusrapportering.  

Uppdraget kan vara brett då du exempelvis jobbar med allt från att skriva projektdokument, upphandling av entreprenader och konsulttjänster, ta fram och kvalitetssäkra kalkyler till planering och eventuell projektering, projektets genomförande, ekonomisk uppföljning samt slutbesiktning till att leda byggmöten och att säkerställa en god överlämning till förvaltningen för drift. 

Du jobbar nära och i team med avdelningens övriga kompetensområden och kommer att ha tillgång till stöd av dina kollegor och samarbetar med övriga förvaltningar och avdelningar inom kommunen och/eller kommunala bolag. 

 

Kvalifikationer

Du har en högskole- eller universitetsexamen med inriktning mot väg- och samhällsbyggnad eller kunskap och erfarenhet som vi bedömer likvärdiga.  

Du har god kunskap om ekonomi och ekonomiuppföljning och är van att arbeta strukturerat och att leda projekt. 

Som projektledare innebär det att du arbetar självständigt, är mål- och resultatinriktad, en van administratör för dina projekt, noggrann samt kan fatta beslut. Du behöver även kunna formulera dig väl i tal och skrift samt vara insatt i entreprenadjuridik och LOU.  

Då du kommer att samarbeta med flera samarbetspartners och aktörer är det viktigt att du är tillgänglig, lyhörd och har förmåga att samarbeta samt kommunicera budskap.  

För att klara ditt uppdrag har du erfarenhet av att leda projekt och att planera och följa upp ditt projekt och gärna på en digital projektyta som Antura eller motsvarande. 

Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom det kommunaltekniska området och är förtrogen med en politisk organisation. 

B-körkort är ett krav. 

Om arbetsplatsen

Gatu- och parkavdelningen ansvarar för investeringar samt drift och underhåll av kommunens gator, gång‐ och cykelvägar, allmänna platser och parker inom tätorterna Norrtälje, Rimbo och Hallstavik samt kommunens skogsförvaltning. Utöver detta ingår i avdelningen myndighetsarbete och trafiksäkerhetsarbete. Du kommer att vara en av ca 20 medarbetare. 

Gatu- och parkavdelningen ingår i kommunens Tekniska kontor och lyder under Teknik- och klimatnämnden. 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Hoppas att du finner tjänsten intressant!  

Om du tycker beskrivningen passar dig, dina kvalifikationer samt dina önskemål om framtida roll så hälsar jag dig varmt välkommen att skicka in en ansökan! 

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-04-29

Sista ansökningsdag:

2022-05-22

Typ:

Tekniskt arbete

Tjänst:

Projektledare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

T.f Gatu-/parkchef

Tom Johansson, tom.johansson@norrtalje.se, 0176-712 41

Facklig representant Vision

Leif Söderbäck, leif.soderback@norrtalje.se, 0176-717 31

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten