Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Projektledare inom exploatering till Norrtälje kommun

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Projektledare inom exploatering till Norrtälje kommun

 

Om tjänsten

Vill du bidra till utvecklingen av skärgårdskommunen Norrtälje - hjärtat i Roslagen?

Nu söker vi erfarna projektledare inom exploatering till vårt team på Mark- och exploateringsavdelningen. Som projektledare ansvarar du för större exploateringsprojekt från tidiga planeringsskeden, genom planeringsprocessen till genomförandeskedet. Du har stor frihet men även resultatansvar och driver i stor grad utvecklingen av projekten. Som medarbetare får du vara med och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle och påverka utvecklingen för både dina arbetsuppgifter och avdelningens samhällsuppdrag.

Norrtälje kommun växer och har en stark utveckling. Många har intresse för länets största kommun med sin fantastiska skärgård. Här hittar du den idylliska staden, öppna landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 62 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje stad ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Man når Norrtälje enkelt via de direktbussar som avgår från Stockholm vid Östra station. Som exempel på kommunens utveckling kan nämnas att Norrtäljes stadskärna fördubblas i och med att Norrtälje Hamn byggs ut och staden fördubblas genom planeringen av flera stora exploateringar som du kan läsa om här www.norrtaljevaxer.se

 

Arbetsbeskrivning

På samhällsbyggnadsavdelningen drivs många arbeten i projektform och fokus är nu på ökad tillväxt. Här har man chansen att ta plats i en trevlig och kompetent grupp som nu ska utökas.

I rollen kommer du att:

 • Vara drivande i hållbar planering och utveckling.
 • Ansvara för genomförandet av större exploateringsprojekt.
 • Planera, strukturera och ansvara för resultat av projekt.
 • Planera och arbetsleda personalresurser i projekt.
 • Ansvara för tid, kvalitet och ekonomi i projekt.
 • Ansvara för förhandlingar, avtal och överenskommelser.
 • Samverka med exploatörer, fastighetsägare och ledningsdragande verk såväl som kollegor i andra förvaltningar.
 • Göra analyser och studera utveckling i kommunen och dess omvärld.
 • Delta i planprocessen med kollegor från planavdelningen.
 • Göra framställningar till kommunala utskott om markanvisningar och avtal.
 • Vara lösningsorienterad med stort kundfokus gentemot invånare och företagare.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som kompletterar vårt team med kunskap, ansvarstagande och som delar vårt intresse för hållbart samhällsbyggande. Du har universitets- eller högskoleutbildning inom lantmäteri, väg- och vatten, fastighetsrätt, fastighetsekonomi eller annan lämplig akademisk utbildning. Vi söker dig som har längre erfarenhet av större mark- och exploateringsverksamhet, projektledning och har universitets- eller högskoleutbildning inom projektledning, lantmäteri, väg- och vatten, fastighetsutveckling, fastighetsekonomi eller annan lämplig akademisk utbildning.

Du är drivande, ansvarstagande och självständig i ditt sätt att arbeta. Som person behöver du vara strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ med god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du är en god arbetskamrat och sätter stort värde i öppenhet och samarbetsförmåga. Din erfarenhet och personliga förmåga påverkar dina arbetsuppgifter och social kompetens är en viktig egenskap när du arbetsleder kollegor och konsulter genom projekten.

 

Om arbetsplatsen

Mark och exploateringsavdelningen som helhet hanterar både förvaltning av kommunens marktillgångar men ansvarar för också för exploateringen av dessa. Norrtäljes särprägel som stor skog- och skärgårdskommun innebär också att avdelningen har intressanta arbetsuppgifter som inte alla kommuner kan erbjuda.  

 

Tillträde enligt överenskommelse

 

 

Publicerat:

2019-07-10

Sista ansökningsdag:

2019-08-31

Typ:

Tekniskt arbete

Tjänst:

Exploateringsingenjör

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Avdelningschef Mark och exploatering

Roger Gustafsson, roger.gustafsson@norrtalje.se, 0176-717 48

Facklig kontaktperson för Akademikeralliansen

Svante Dagarsson, svante.dagarsson@norrtalje.se, 0739623030

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten