Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Positiv, kunnig och tillitsfull behandlare till Socialtjänstens öppenvård, Barn och vuxna

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Positiv, kunnig och tillitsfull behandlare till Socialtjänstens öppenvård, Barn och vuxna

 Om tjänsten

I Norrtälje kommun vill vi att du som arbetar inom socialtjänsten ska kunna fokusera på människorna som behöver vårt stöd. Här ska vår värdegrund - invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar – vara grunden vi står på för att tillsammans göra skillnad för våra familjer, barn och ungdomar. Målen formulerar vi tillsammans, för det är så vi vill bedriva socialt arbete. Välkommen till socialtjänsten i Norrtälje kommun där vi är stolta över att bedriva socialt arbete- På riktigt!


Arbetsbeskrivning

Detta är en spännande roll i en öppenvårdsenhet och socialtjänst som är under förändring.
I rollen som behandlare på öppenvården Barn och vuxna kommer ditt fokus vara barn, tonåringar och deras föräldrar. Du arbetar på uppdrag av socialsekreterare i biståndsbedömda insatser. Du stöttar barn och deras familjer utifrån en systemteoretisk grund och med ett förhållningssätt utifrån Signs of Safety där du tror på individens egen styrka. Du är flexibel och har en förmåga att se behovet samtidigt som du tillämpar beprövad erfarenhet och evidens. Du gillar att samarbeta med andra och driver arbetet med det team- och nätverksbaserade arbetssättet som är en av grunderna i socialförvaltningen 2.0.

Vi behöver ditt positiva driv och engagemang

Vi befinner oss på en förändringsresa som vi hoppas kommer inspirera dig till att vilja bidra. I Norrtälje kommun har vi höga förväntningar på våra medarbetare. Vi tror att med tillit kan vi utvecklas och lägger stor vikt vid att alltid sätta invånaren i första rummet – så skapar vi ett Norrtälje kommun som gör verklig skillnad för våra invånare. Du har en positiv grundsyn och en personlig mognad. Du kan kombinera kompetens och förståelse för andra människor med glimten i ögat. Vi uppskattar om du som person har följande förmågor; - Du tar initiativ och ser möjligheter - Du uttrycker dig väl i tal och skrift - Talar du fler språk och har erfarenhet från flera kulturer är det ett plus.


Är du vår nya behandlare?
Du har en bakgrund som socionom med steg 1-utbildning, eller likvärdig utbildning, med erfarenhet av att arbeta med behandling, med såväl barn som vuxen. Du får gärna ha erfarenhet av arbete inom myndighet och att du är väl insatt i sociallagstiftningen. Du har B-körkort.

Vårt erbjudande
Vi hoppas att rollbeskrivningen gjort dig nyfiken. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling och friskvårdsbidrag. Det finns god möjlighet till distansarbete och du deltar i vårt projekt om förkortad arbetstid om 35-timmarsvecka. Men framförallt erbjuder vi ett stimulerande arbete i en spännande, modig och inspirerande förvaltning med härliga kollegor med bred kompetens. Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Tillträde enligt överenskommelse.

  

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid.

 

 

Publicerat:

2021-07-09

Sista ansökningsdag:

2021-08-09

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socionom

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Cecilia Stanley, cecilia.stanley@norrtalje.se, 073-962 30 31

Avdelningschef

Lena Ander, lena.ander@norrtalje.se

Gruppledare

Anna Ohlberger, anna.ohlberger@norrtalje.se

Facklig representant SSR

Anton Hansson, anton.hansson@norrtalje.se, 0176-71378

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten