Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Palettens förskola söker visstidsanställning barnskötare

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Palettens förskola söker visstidsanställning barnskötare

 

Om tjänsten

Palettens förskola söker dig som är en engagerad barnskötare och vill arbeta med kollegor som ser till våra barns bästa under våren 2022. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en engagerad och intresserad barnskötare med stor flexibilitet att jobba med alla våra barn på våra tre avdelningar. Vi arbetar aktivt med att utveckla vår pedagogiska miljö och dokumentation, där pedagogisk dokumentation är en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet.

Utvecklingsviljan är stor och många är nyfikna på att prova på nya arbetssätt och att utveckla verksamheten. 

Kvalifikationer

  • Barnskötarutbilding, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet till befattningen. Med din ansökan bifogar du dina betyg och andra meriterande handlingar.
  • Det är meriterande att ha kunskaper inom estetiska ämnen, TAKK teckenkommunikation, digitala verktyg, projektarbete och pedagogisk dokumentation, vara uppdaterad på aktuell forskning inom förskolans område.
  • Du har ett normmedvetet förhållningssätt mot barn, vårdnadshavare och medarbetare.
  • Att vara relationsskapande, ha en empatisk förmåga och vara lojal ser vi som goda förmågor.
  • Vi vill att du har ett positivt och lösningsinriktat förhållningssätt där du och kollegorna arbetar med självledarskap. 
  • Du är strukturerad och bra på att analysera, och framförallt ska du ha en tilltro till förskolan som en god plats för barns omsorg, utveckling och lärande.

Vi ser som ett krav att du har erfarenhet av att arbeta i förskolan och vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet till befattningen. 

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post.

Om arbetsplatsen

Palettens förskola är belägen i Norrtälje centralort med promenadavstånd till både skog och det staden har att erbjuda. Hos oss får barnen möta estetsika miljöer med en månglad av utforskande material. Pedagogerna erbjuder genomtänkt undervisning i projekt som dokumenteras i lärplattformen Unikum. 

Anställningsform

Vi söker 2 barnskötare,  60-90% visstidsanställning 6 månader.

Tillträde datum 1/1 2022 eller enligt överenskommelse 

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden och kommer att hållas digitalt via teams.

Vid nyanställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregister/skola-ellerforskola) och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

 

Publicerat:

2021-11-22

Sista ansökningsdag:

2021-12-06

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Förskola /Grundskola 1-9

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Birgitta Kinnunen, birgitta.kinnunen@norrtalje.se, 0706-864359

Biträdande rektor

Liisa Bernadt, liisa.bernadt@norrtalje.se, 073-9623949

Facklig företrädare för Kommunal

Monica Malmberg, monica.malmberg@norrtalje.se, 0176-284148

Intendent

Maj- Britt Nord-Agartz, maj-britt.nord-agartz@norrtalje.se, 073 9623014

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

Sök tjänsten