Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Musiklärare

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Musiklärare

 

Om tjänsten

Musikundervisningen inom Norrtälje kommun har under de senaste åren genomgått en stor förändring. För att höja kvalitén på musikundervisningen och för att stärka musikämnet i grundskolan har Norrtälje kommun inrättat MusikTeam som har som uppgift att bemanna kommunens grundskolor med kompetenta musiklärare. MusikTeam genomför genom ett skräddarsytt pedagogiskt system musikundervisning vid kommunens grundskolor och gymnasium.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer i denna tjänst ingå i musikteamet där du undervisar musik i grundskolan och på gymnasiet i Norrtälje kommun.

 

Kvalifikationer

 Vi söker dig med adekvat högskoleutbildning och lärarlegitimation. Ditt eget spel och pedagogiska förmåga är på en professionell nivå. Du har god organisationsförmåga och kan ta eget ansvar och både leda projekt på ett opretentiöst sätt samt kunna följa andras ledning. Du har en god social kompetens och är en god samarbetspartner till dina kollegor.

 

Om arbetsplatsen

 MusikTeam är en ny enhet inom Barn och Utbildningsförvaltningen i Norrtälje kommun. Enheten jobbar för att stärka musikämnet i grundskolan och gymnasiet samt att höja kvalitén på musikundervisningen i Norrtälje kommun.

 

Tillträde 20190814

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-06-20

Sista ansökningsdag:

2019-07-20

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef musikteam

Simon Lundqvist, simon.lundqvist@norrtalje.se, 0176-283428

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten