Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Musiklärare

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Musiklärare

 

Om tjänsten

Musikundervisningen inom Norrtälje kommun har under de senaste åren genomgått en stor förändring. För att höja kvalitén på musikundervisningen och för att stärka musikämnet i grundskolan har Norrtälje kommun inrättat MusikTeam som har som uppgift att bemanna kommunens grundskolor med kompetenta musiklärare. MusikTeam genomför genom ett skräddarsytt pedagogiskt system musikundervisning vid kommunens grundskolor och gymnasium. Tjänsten är på deltid enligt överenskommelse 40-80%

 

Arbetsbeskrivning

I den här tjänsten ingår du som en viktig del  i musikteamet där du planerar och genomför undervisning i musik i grundskolan i Norrtälje kommun. Genom ditt pedagogiska förhållningssätt skapar du förutsättningar för elevers utveckling i lärandet.

 

Kvalifikationer

 Vi söker dig med adekvat högskoleutbildning och lärarlegitimation. Ditt eget spel och pedagogiska förmåga är på en professionell nivå. Du har god organisationsförmåga och kan ta eget ansvar och både leda projekt på ett opretentiöst sätt samt kunna följa andras ledning. Du har en god social kompetens och är en god samarbetspartner till dina kollegor. Ditt intresse till musiken speglar sig i undervisningssammanhang och du har en förmåga att skapa engagemang hos eleverna.

 

Om arbetsplatsen

 MusikTeam är en enhet inom Barn och Utbildningsförvaltningen i Norrtälje kommun. Enheten jobbar för att stärka musikämnet i grundskolan samt att höja kvalitén på musikundervisningen i Norrtälje kommun.

 

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2021-05-25

Sista ansökningsdag:

2021-06-20

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Enhetschef musikteam

Simon Lundqvist, simon.lundqvist@norrtalje.se, 0176-283428

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten