Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Musiklärare till MusikTeam

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Musiklärare till MusikTeam

Om tjänsten

Vi söker dig som är legitimerad och behörig av att undervisa i musik åk 1-9 till våran Musikteam Norrtälje kommun. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att jobba i en ny verksamhet inom Barn och utbildningskontoret vars uppdrag är att förse och tillhandahålla de kommunala skolorna med musikundervisning. Vårt mål är att upprätthålla en högkvalitativ undervisning med kompetenta lärare som brinner för musiken och delar vårt pedagogiska mål att våra elever får samma förutsättningar att nå målen inom ämnet med möjlighet att utveckla sina musikaliska färdigheter.

Du kommer tillhöra ett team av pedagoger men arbetet sker enskilt ute på skolan/skolor. Vi samarbetar och utvecklas i vårt arbete och stöttar varandra i yrket som musiklärare. Jobbet är flexibelt och varierande för dig som är en engagerad och uppfinningsrik medarbetare. Vi jobbar med att utveckla en växande verksamhet och ser gärna att du bidrar till denna utveckling genom vårt systematiska kvalitetsarbete och dina pedagogiska och musikaliska kunskaper.

Kvalifikationer

Du har en lärarutbildning med inriktning grundskolan och behörighet att undervisa i musik. Du har en lärarlegitimation som styrker din behörighet. Som person är du positiv och flexibel, du hittar lösningar på ett kreativt sätt. För att trivas i rollen behöver du kunna arbeta självständigt men samtidigt också sätta ett högt värde på att få tillhöra ett team och samarbeta med kollegor. Du bidrar till en stimulerande och positiv inlärning och lägger vikt vid elevernas olika förutsättningar att lära. Du kan anpassa undervisningen till elevernas olika behov samt uppmuntra till elevernas utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga lämpligheter.

För tillsvidareanställning ställer vi lärarlegitimation och ämnesbehörighet som krav.

Om arbetsplatsen

MusikTeam har sitt huvudkontor i centrala Norrtälje men arbetsplatsen varierar på grund av att bemanningen sker på flertaliga skolor i Norrtälje kommun. I MusikTeam arbetar drygt 20 engagerande medarbetare och vi i nuläget samarbetar med 15 kommunala skolor. Vi jobbar i arbetslag för samtliga årskurser och möjligheten finns att ingå i vårt pedagogiska råd där vi tillsammans utvecklar en välutvecklad och detaljerad planering för våra elever som sträcker sig från årskurs 1-9. Vi deltar i lärarstuderandes utbildning, VFU. Vi är en verksamhet som främjar utveckling och har höga förväntningar och ambitioner där vi värnar om kulturen och musiken.

Tillträde 2020-08-12

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-05-13

Sista ansökningsdag:

2020-06-13

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Musiklärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

tf. Enhetschef MusikTeam

Jenny Storm, jenny.storm@norrtalje.se, 073 036 68 67

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten