Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Musiklärare till Drottningdal

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Musiklärare till Drottningdal

Om tjänsten

Är du utbildad musiklärare med en god pedagogisk kompetens och erfarenhet av barn och skola sedan tidigare? Vi har en ledig tjänst till dig på våran skola Drottningdal.  

 

Arbetsbeskrivning

VI söker en musiklärare till Drottningdals skola som ska driva och och utveckla musikundervisningen på skolan. Tillsammans med de andra lärarna på skolorna medverkar du till att musiken blir en levande del av skolans arbete. Du kommer att planera och genomföra utbildning, med utgångspunkt i gällande kursplan, i klasser från åk F-6. Den här tjänsten är på deltid. Undervisningen är fn förlagd till tisdag, onsdag och torsdag. 

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarlegitimation och är behörig att undervisa i ämnet musik. Du ska ha erfarenhet av rollen sedan tidigare. Du har ett lekfullt sätt att undervisa eleverna och en god förmåga att hitta olika lösningar. Din positiva inställning är viktig för oss och vi ser att du som person är flexibel och ser till varje individs olika förutsättningar. Eftersom du i rollen som lärare samverkar med såväl elever som vårdnadshavare och kollegor så är det viktigt att du är relationsskapande och lyhörd.

 

Om arbetsplatsen

Drottningdals skola är en mindre F-6 skola med drygt 100 elever och en fritidsverksamhet. Vi har idag tiotal pedagoger med hög behörighet. Skolan ligger naturnära ca 1,5 mil utanför Norrtälje tätort 

 

Anställningsform

Deltid 30% tillsvidare anställning

 

Tillträde datum 2020.11.17

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-10-12

Sista ansökningsdag:

2020-10-30

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Musiklärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Kjell Pettersson, kjell.pettersson@norrtalje.se, 0176-284158 mobil 073-9623718

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten