Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Mellanstadielärare till Rådmansö skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Mellanstadielärare till Rådmansö skola

 

Om tjänsten

 På Rådmansö skola har du möjligheten att utvecklas tillsammans med duktiga pedagoger i en fantastisk miljö. På skolan går det ca 130 elever i årskurserna F-6 och lokalerna är väl anpassade för verksamhetens ändamål och klassernas storlek. Tjänsten är förlagd till mellanstadiet med en tjänstegrad på 70-100% fast anställning.

 

Arbetsbeskrivning

 Som lärare på skolan planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i dina ämnen. Du följer rutiner och planer som gäller på skolan och du dokumenterar elevernas utveckling i kommunens digitala lärportal Unikum. Du ingår i skolans arbetslag för mellanstadiet och bidrar i skolans utvecklingsarbete för utökad måluppfyllelse och trygghet. Mellanstadiet består av 3 klasser med 16-21 elever per klass och vi har bra lokaler med duktiga och engagerade pedagoger. Beroende på tjänstegrad kan mentorskapet under läsåret 2019/2020 diskuteras.

 

Kvalifikationer

 Du är legitimerad lärare för åk 4-6. Som pedagog är du trygg i ditt ledarskap och ser kollegialt samarbeta som en förutsättning för att lyckas i din tjänst och med eleverna. Du är en positiv person som ser möjligheter hos varje individ och du är bra på att motivera samt inspirera eleverna i dina ämnen. Vi välkomnar behöriga pedagoger med bred ämnesbehörighet eller med några av ämnena svenska, engelska, idrott, spanska eller So.

 

Om arbetsplatsen

 Rådmansö skola är en F-6 skola med ca 130 elever. Skolan har funnits i mer än 100 år och ligger i en fantastisk miljö strax utanför Norrtälje. Den omgivande vackra skärgårdsmiljön inbjuder till mycket utevistelse och förutsättningarna för ”utomhuslärande” och fysiska aktiviteter är utmärkta med bland annat egen badstrand. Rådmansö skola ingår i ett rektorsområde tillsammans med Köpmanholm skola och vi är ca 25 pedagoger som arbetar på de båda skolorna. Vi ser kollegialt samarbete som en viktig del för att lyckas och trivas på arbetet. Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-11-06

Sista ansökningsdag:

2019-11-29

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Bobo Börjesson, bobo.borjesson@norrtalje.se, 0176-747 92

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten