Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mellanstadielärare till Köpmanholm skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Mellanstadielärare till Köpmanholm skola

 

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta på en skola med hög trygghetsfaktor och bra gemenskap. På Köpmanholm skola har du möjligheten att utvecklas tillsammans med duktiga pedagoger i en fantastisk miljö. Här utnyttjas närmiljön till inspirerande och kreativ undervisning genom årets alla skiftningar. Tjänsten är 100% fast anställning med start 9 augusti eller enligt överenskommelse. 

 

Arbetsbeskrivning

 Som lärare i skolans åldersblandade klass för åk 4-6 arbetar du med att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i enlighet med läroplanen. Klassen har tillgång till flera klassrum så delning kan göras med stöd av den resurs som finns i klassen under hela skoldagarna. Du följer rutiner och planer som gäller på skolan och du dokumenterar elevernas utveckling i kommunens digitala lärportal Unikum. Du ingår i skolans arbetslag och bidrar i skolans utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och trygghet. 

 

Kvalifikationer

 Du är legitimerad lärare för åk 4-6. Som pedagog är du trygg i ditt ledarskap och ser kollegialt samarbeta som en förutsättning för att lyckas i din tjänst och med eleverna. Du är en positiv person som ser möjligheter hos varje individ och du är bra på att motivera samt inspirera elever. Vi kan anpassa tjänsten utifrån din legitimation och önskemål om tjänst.

 

Om arbetsplatsen

Köpmanholms skola ligger på ön Yxlan ca 2,5 mil utanför Norrtälje. Skolan har ca 50 elever i åldrarna F-6 och de är fördelade i de tre klasserna F-1, åk 2-3 och åk 4-6. Skolan erbjuder en fantastisk miljö och många möjligheter till att använda naturen i undervisningen. Läs gärna mer om skolan på hemsidan: https://www.norrtalje.se/info/barn-och-skola/grundskola/grundskolor/kopmanholms-skola/var-skola/

 

Anställningsform

Tjänsten är på 100%

Tillträde 9 augusti eller efter överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2022-05-05

Sista ansökningsdag:

2022-05-21

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Bobo Börjesson, bobo.borjesson@norrtalje.se, 0176-747 92

Lärarförbundet

Annie Roxell, annie.roxell@norrtalje.se, 0176-715 20

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten