Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Mellanstadielärare till Frötuna skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Mellanstadielärare till Frötuna skola

 

Om tjänsten

Vi söker dig som är stolt över ditt yrke och som vill göra skillnad för eleverna du möter i ditt arbete. Frötuna skola erbjuder en idyllisk omgivning med personlig känsla. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsbeskrivning

 I den här tjänsten kommer du att arbeta som lärare på mellanstadiet. Din roll innebär såväl planering som genomförande av undervisning. Med din kompetens och flexibilitet säkerställer du så att eleven får goda förutsättningar att lära och nå uppsatta mål. Du ingår i en personalgrupp där kollegialt lärande är en del i arbetet och visionen att utvecklas tillsammans är hög. Den här tjänsten som klasslärare så har du även mentorsansvar vilket innebär kontakt och samarbete med såväl eleverna som deras vårdnadshavare.

 

Kvalifikationer

 Krav för den här tjänsten är legitimerad lärare för mellanstadie, behörig i ämnena engelska, svenska och matematik. Personliga egenskaper som är önskvärda för tjänsten är positiv, kreativ och flexibel. Du har en mycket god förmåga att möta eleverna i deras lärande utifrån olika förutsättningar och behov. Du är duktig på att samarbeta och är lyhörd för din omgivning.  

 

Om arbetsplatsen

Frötuna är en F-6 skola som har dryga 200 elever. Skolan ligger vackert belägen direkt utanför stadskärnan och omges därför av ett naturskönt Roslagslandskap. Vi månar starkt om att ge alla barn kunskaper och färdigheter som gör dem väl rustade för högre studier och för framtidens utmaningar. Det gör vi alla genom att arbeta med gemensam värdegrund och att alla som arbetar på Frötuna har elevens bästa i fokus.

 

 

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-09-05

Sista ansökningsdag:

2019-10-05

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Inger Lundström, inger.lundstrom@norrtalje.se, 0176-284101

Lärarförbundet

Lars Dalquist-Öhlén, lars.dahlquist-ohlen@norrtalje.se

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten