Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mellanstadielärare till Elmsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Mellanstadielärare till Elmsta skola

 

Om tjänsten

Är du en mellanstadielärare som har förmåga att skapa glädje, möjligheter och ge elever verktyg att vilja söka kunskaper och utmaningar i livet? Välkommen med din ansökan! 

Arbetsbeskrivning

Som mellanstadielärare ingår du i ett arbetslag där ni tillsammans ansarar för eleverna på Elmsta skola. Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen för dina elever på mellanstadiet. Du ska ha god insikt i LGR 11 och en god förmåga att möta eleverna utifrån deras förutsättningar. I din roll som lärare har du styrkan att utmana varje enskild elev för att höja deras kunskapsnivå.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för mellanstadiet. Du ska vara väl förtrogen med skolans styrdokument. Vi ser att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i möten med elever, deras vårdnadshavare samt med dina kollegor. Vi ser också att du har ett tydligt ledarskap i klassrumssammanhang och att du visar ett stort engagemang i din yrkesutövning. Skolan idag kräver att du har en god förmåga till samverkan samt se och utmana samtliga elever i deras kunskapsutveckling. Det är viktigt att du kan bygga och bibehålla goda relationer i din yrkesproffession. 

Om arbetsplatsen

Tjänsten som mellanstadielärare är förlagd till Elmsta skola.

Älmsta rektorsområde består av tre skolor som är belägna i Älmsta och Grisslehamn. Norrsundsskolan 7-9, Elmsta skola F-6 och Grisslehamns skola F-6.    

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid Tillsvidare 

Tillträde datum 220809

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-04-21

Sista ansökningsdag:

2022-05-21

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Christian Rapp, christian.rapp@norrtalje.se, 0176-71562

Bitr. rektor

Anna-Lena Järvelä, anna.jarvela@norrtalje.se, 0176-283392

Facklig representant Lärarförbundet

Jenny Jansson, jenny.jansson@norrtalje.se, 0176-284280

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten