Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mellanstadielärare Gottsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Mellanstadielärare Gottsta skola

 

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill dela arbetsglädje med oss på Gottsta skola och vara med och bidra till alla elevers utveckling. Vi söker dig som är behörig att undervisa årskurserna 4-6 och vill arbeta i ett lärarteam runt våra elever. Beroende på din behörighet och kompetens bildar du ett lärpar runt två klasser. I tjänsten ingår klassansvar för en årskurs samt mentor med kontakt med vårdnadshavare.

 

Arbetsbeskrivning

Som lärare ansvarar du för planering, genomförande och dokumentation av undervisning för eleverna på skolan. I tjänsten ingår undervisning i två klasser i årskurs 4-6 och utifrån din kompetens och erfarenhet kombinerar vi tjänsten med lärare som du delar klass med. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans tar ansvar för elevernas lärande och i det kollegiala utvecklar praktiken tillsammans.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarlegitimation för undervisning i årskurs 4-6. Du får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och utgår från relevant forskning i din praktik. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever och vårdnadshavare. Vidare ser vi också att du har ett utvecklat förhållningssätt mot att skapa en tillgänglig lärmiljö för alla. Du bidrar med engagemang, energi och kunskap i arbetslaget och intresse för att ständigt arbeta med utveckling av både din egen och skolans praktik. Du trivs med att arbeta kollegialt och lära tillsammans med dina kollegor för alla elevers bästa. Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad och har höga ambitioner gällande kvalitet.

 

Om arbetsplatsen

Gottsta skola ligger strax utanför Hallstavik i samhället Häverödal. Vi är en 1-parallelig skola med ca 160 elever med ett tillhörande fritidshem. Skolan ligger med naturen som granne och det finns fina möjligheter till att använda naturen som undervisning eller aktiviter i idrotten. På skolan arbetar en engagerad personalgrupp som har roligt tillsammans. Skolan ingår i ett rektorområde tillsammans med Skebo och Edsbro skolor och leds av rektor och biträdande rektor. Skolorna har ett gemensamt elevhälsoteam med speciallärare, kurator, skolsköterksa, specialpedagog och skolpsykolog.

 

Så tycker medarbetare 

All personal ser elevernas möjlighet att växa, utvecklas och få en tillit till sin egen förmåga!” – Carina Oskarsson, speciallärare


”Här på skolan har vi härliga kollegor som stöttar och peppar varandra. Alla barn är allas barn är fokuset och vi strävar alltid efter hur allt
i verksamheten ska bli så bra som möjligt med hjälp av varandra. ” – Rebecca Jansson, lärare åk 4-6

 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid

Tillträde datum 220809

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-05-11

Sista ansökningsdag:

2022-05-31

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Facklig representant Lärarförbundet

Rebecca Jansson, rebecca.jansson@norrtalje.se

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Tf Biträdande rektor

Sandra Helmestam, sandra.helmestam@norrtalje.se, 017525699

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten