Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Matematiklärare till Norrtälje komvux

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Matematiklärare till Norrtälje komvux

 

Om tjänsten

 Vår nuvarande lärare i matematik ska gå i pension och i samband med det söker vi en ersättare. Tjänsten kommer till en början att vara på deltid, 50-75% enligt överenskommelse och trappas upp i samband med att nuvarande lärare trappar ner. Detta innebär en unik möjlighet till ett nära samarbete med en mycket erfaren kollega under en övergångsperiod. På Norrtälje Komvux tillämpar vi ferietjänst med undervisning fyra av årets fem studieperioder.

Arbetsbeskrivning

På Norrtälje Komvux erbjuder vi kurser i matematik för vuxenstuderande på såväl grundläggande som gymnasial nivå. Kursutbudet och antalet elever kan variera från period till period. I tjänsten ingår undervisning i klassrum och på distans. Som matematiklärare arbetar du självständigt med din planering, undervisning, uppföljning och betygssättning men du ingår även i ett arbetslag tillsammans med andra ämneslärare.

 

Kvalifikationer

 Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa matematik på grundläggande och gymnasial nivå. Du har ett flexibelt arbetssätt och god planeringsförmåga. Du arbetar med individanpassning så att varje elev får de bästa förutsättningarna att nå sina och kursens mål. Till Norrtälje Komvux kommer elever med varierande utbildningsbakgrund och vi ser det därför som meriterande om du har erfarenhet av undervisning inom olika skolformer och/eller på varierande nivå. Vidare ser vi gärna att du talar flera språk och att du har erfarenhet av att arbeta med elever som har annat modersmål än svenska.

 

Om arbetsplatsen

 Norrtälje Vuxenutbildning, VUX, är en verksamhet inom Norrtälje kommun som är organiserad under Barn och utbildningskontoret. Norrtälje Komvux är en del av vuxenutbildningen. Verksamheten är förlagd till Campus Roslagen som ligger i en direkt närhet till bl.a. kollektivtrafik.

 

Tillträde 1 Augusti

Omfattning 50-75 %

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Publicerat:

2019-04-08

Sista ansökningsdag:

2019-05-08

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Vuxenutbildning

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Biträdande Rektor

Sara Widell, sara.widell@norrtalje.se, 0176-74778

Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund

Carina Waern, carina.warn@norrtalje.se, 073-558 23 69

Facklig kontaktperson för Lärarförbundet

Kate Landberg, kate.landberg@norrtalje.se, 073-558 22 30

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten