Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Markförvaltare till Mark-och exploateringsavdelningen

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Markförvaltare till Mark-och exploateringsavdelningen

 

Om tjänsten

Som medarbetare på Mark- och exploateringsavdelningen i Norrtälje kommun får du vara med och skapa förutsättningar för samhället och dess utveckling. Kommunen expanderar snabbt och nu har du möjlighet att vara med och påverka samhällsbyggnaden för våra invånare. Ofta handlar avdelningens roll om de tekniska, ekonomiska och juridiska frågorna i samhällsbyggnadsprocessen samt att tillgodose kommunen med mark för samhällets olika behov. Arbetet innebär uppdrag inom fastighetsjuridik, fastighetsförvaltning och fastighetsekonomi. Du handlägger även arrenden, servitut, markupplåtelser etc. I jobbet möter du privata fastighetsägare, företag, exploatörer, organisationer, myndigheter samt har nära samarbete med andra förvaltningar inom kommunen. Om du är nyutexaminerad erbjuder vi handledning och stöttning för att du ska känna dig trygg i yrkesrollen.

 

 Arbetsbeskrivning

I rollen som markförvaltare ingår att:

• Arbeta brett med markfrågor ur tekniska, juridiska och ekonomiska perspektiv

• Representera kommunen som markägare i bl.a. avtal, lantmäteriförrättningar och överenskommelser

• Hantera löpande markförvaltning såsom arrenden, servitut och nyttjanderätter

• Samverka med privatpersoner, företag och andra förvaltningar 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som kompletterar vårt team med ny kunskap, energi och personlighet och som har intresse för samhällsbyggande. Du har universitets- eller högskoleutbildning inom lantmäteri, väg- och vatten, fastighetsrätt, fastighetsekonomi eller annan lämplig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av markförvaltning, lantmäteri, fastighetsbransch eller annan relevant erfarenhet. Du är nyfiken, idérik, drivande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Som person är du ödmjuk, förtroendeingivande och kommunikativ samt har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bidrar till vårt team, där vi värdesätter öppenhet, samarbetsförmåga och ansvarstagande. Sist men inte minst är du trygg i att fatta beslut, tar initiativ och agerar med självförtroende. 

 

Om arbetsplatsen

Mark och exploateringsavdelningen, förkortas MEX är en avdelning som för närvarande består av 9 personer, vi exploaterar kommunens mark som projektledare ,exploateringsingenjör, eller markförvaltare. Vi är kommunens ”markägare” och tecknar avtal, köper och säljer och utvecklar mark samt är med i planprocesser och leder genomförandet av detaljplaner. Avdelningen handlägger även arrenden, servitut, markupplåtelser, skärgårdsfrågor replipunkter etc. MEX avdelningen ligger organisatoriskt under samhällsbyggnadsavdelningen och har kommunstyrelsen som närmaste nämnd.

 

Tillträde 2019-06-01

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-03-06

Sista ansökningsdag:

2019-04-06

Typ:

Tekniskt arbete

Tjänst:

Exploateringsingenjör

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Annie Rämsell, annie.ramsell@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten