Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm

Ma/No lärare till Väddö

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Ma/No lärare till Väddö

 

Om tjänsten

 Har du förmåga att skapa glädje, möjligheter och ge elever verktyg att vilja söka kunskaper och utmaningar i livet? Vi behöver dig på vår skola!

 

Arbetsbeskrivning

 I den här rollen ska du planera samt genomföra undervisning i matematik och No för elever i åk 7-9. Delar av tjänsten innebär ett delat ledarskap vilket gäller både planering, genomförande och utvärdering. Mentorskap ingår.

 

Kvalifikationer

 Legitimerad lärare i grundskolan, åk 7-9 inom matematik och No ämnena samt vara förtrogen med skolans styrdokument. Vi ser att du har ett positivt och professionellt förhållningsätt i mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi ser också att du har ett tydligt ledarskap i klassrummet samt att du visar ett stort engagemang i din yrkesutövning. Skolan idag kräver att du har en förmåga att samverka samt se och utmana samtliga elever. Det är viktigt att du kan bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

 

Om arbetsplatsen

 Norrsundsskolan är en enparallellig högstadieskola. Skolan är belägen i Älmsta ca 3 mil norr om Norrtälje.

 

Tillträde senast vårterminen 2020, gärna med start tidigare

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-12-02

Sista ansökningsdag:

2019-12-17

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Bitr. Rektor

Ingela Skalin Lundman, ingela.skalin-lundman@norrtalje.se, 0176-71448

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465
Anna-Karin Andersson, anna.andersson2@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten