Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ma/no-lärare 7-9 till Länna skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Ma/no-lärare 7-9 till Länna skola

 

Om tjänsten

Vill du komma och jobba med oss på Länna skola? Vi söker dig som vill arbeta som ma/no-lärare i högstadiet med vilja att göra skillnad och utveckla barn och ungas lärande. Här arbetar du i  ett 7-9-lag nära andra pedagoger med samma behörighet. 

 

Arbetsbeskrivning

Som matte/no-lärare på Länna skola undervisar du elever i åk 7-9 och ingår i ett nära samarbete med övriga kollegor i arbetslaget. För att lyckas i ditt uppdrag är det önskvärt att du är engagerad, erfaren med goda ämneskunskaper och är skicklig i att förmedla dessa till eleverna. Du är en tydlig ledare med goda egenskaper i att bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare, du organiserar och leder undervisningen med tydlig struktur vilket signalerar lugn och trygghet för eleverna. Du ingår som en viktigt del i skolans arbete med det systematiska kvalitetsarbetet. Du kommer följa upp elevernas resultat, den egna undervisningen och arbetslagets arbete på egen hand och tillsammans med arbetslaget. I tjänsten ingår även mentorsansvar.

 

Kvalifikationer

  • Du är legitimerad ma/no-lärare med behörighet att undervisa i åk 7-9.
  • Du är engagerad, drivande och ansvarsfull med erfarenhet och god förmåga att anpassa undervisningen till elevers olika behov.
  • Du bör ha goda IT-kunskaper och ser IT som en tillgång i undervisningen. 

 

Om arbetsplatsen

Länna skola ligger i Bergshamra, endast 15 minuter från Norrtälje stad, med fina inspirerande naturområden runt knuten. Skolan ligger strategiskt tillgänglig från fler geografiska håll; Norrtälje, Åkersberga, Rimbo och Stockholm.
Vi är i dagsläget en F-9 skola med 260 elever. Vi har fina undervisningslokaler och ett välutrustat bibliotek. Skolans elevhälsoteam består av speciallärare, skolkurator, skolsköterska, rektor och biträdande rektor med tillgång till skolpsykolog och specialpedagog genom den centrala elevhälsan.
Skolan har ett eget kök där maten tillagas på plats.

Så tycker medarbetare 

"På Länna skola är det en god stämning och man hjälper varandra."

Patrik Skott, lärare i SO samt Idrott och hälsa

 

”Att arbeta på en skola med ett F-9 perspektiv är fantastiskt och här bygger vi relationer i vår "Länna-anda" där vi jobbar nära elev och hem. Jag är jättestolt att få representera ett praktisk-estetiskt ämne där vi med våra väldigt fina lokaler och utrustning har bästa möjligheten att få undervisa nyfikna elever.”

Jenny Schillén Sevim, lärare i Musik och Svenska

 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid

Tillträde datum 20222-08-08

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-05-05

Sista ansökningsdag:

2022-05-22

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Karin Dyvik, karin.dyvik@norrtalje.se, 0700 86 74 49

Biträdande rektor

Stefan Tärnström, stefan.tarnstrom@norrtalje.se, 0176284123

Facklig representant, Lärarförbundet

Anna Christiernin, anna.christiernin@norrtalje.se

Fackligt lokalombud, Lärarnas Riksförbund

Lars Andersson, lars.andersson@norrtalje.se, 0704768479

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten