Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Måltidsbiträde till högstadieskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Måltidsbiträde till högstadieskola

 Om tjänsten

Tjänsten kommer i huvudsak att vara på en högstadieskola i centrala Norrtälje. Du som medarbetare kommer att arbeta i ett mottagningskök där cirka 500 gäster serveras dagligen i skolrestaurangen. Här arbetar vi i team med fyra kollegor och arbetsuppgifterna är varierande!

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag är att iordningställa matsalen och förbereda inför öppning. Du mottager leveranser av livsmedel och följer Livsmedelsverkets gällande regler för hantering av livsmedel. Vi arbetar för att i högsta möjliga mån kunna erbjuda våra gäster en näringsrik och smaklig måltid med god service i en fräsch miljö utifrån principen "Invånaren först". Under lov kan arbete i vissa fall tillkomma i andra kök, mottagningskök och tillagningskök i centrala Norrtälje.  

Kvalifikationer

Du har grundutbildning i restaurang, alternativt längre erfarenhet och kunskap i matlagning och servering.
Du har tidigare erfarenhet av arbete i storkök.

Vi ser gärna att du har god kunskap i Livsmedelshygien samt gällande regler för hantering av kost och livsmedel. Det är också starkt meriterande om du har erfarenhet och kunskap om matlagning från grunden samt är insatt i specialkost och hanteringen av denna. 

För att säkerställa att allergener och riskhanteringsområden behöver du kunna svenska bra i tal och skrift. 

Det är meriterande om du har grundläggande datorkunskap.

Om arbetsplatsen

Denna högstadieskola ligger högt beläget i ett vackert naturnära område med drygt 500 elever på skolan. Vår fina skolrestaurangen rymmer cirka 170 sittplatser, vilket innebär att gästerna kommer på rullande tider, allt mellan 10.45-13.00. Arbetstiden är mellan 09.00-14.30 med 30 minuters rast. Sker arbete i annat kök så kan arbetstiden variera utifrån det. 

Tillträde

20190109 alternativt efter överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2018-12-05

Sista ansökningsdag:

2018-12-16

Typ:

Hotell, Restaurang, Storhushåll

Tjänst:

Köksbiträde

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Chef måltidsverksamheten

Calmar Österman, calmar.osterman@norrtalje.se, 0176-74667

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Se gärna till och skapa/uppdatera din egna profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka tjänster hos oss.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida

Sök tjänsten