Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm

LSS-handläggare/ Biståndshandläggare socialpsykiatri

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Region Stockholm. Uppdraget är att tillgodose Norrtäljebornas behov av hälso- och sjukvård samt omsorg. Kommunalförbundet har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar och styrs av en direktion med förtroendevalda från Region Stockholm och Norrtälje kommun. Budgetomslutningen uppgår till cirka 2,8 miljarder kronor och här arbetar cirka 90 medarbetare med huvudsakligen beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Kommunalförbundet har avtal med många utförare och driver även vård och omsorg i egen regi i det helägda bolaget Tiohundra AB.

LSS-handläggare/ Biståndshandläggare socialpsykiatri

 

Om tjänsten

Biståndsavdelningen arbetar med utredning, bedömning, beslut samt uppföljning av insatser inom äldreomsorg, funktionsnedsättning, socialpsykiatri, bostadsanpassning och färdtjänst. Inom avdelningen arbetar också boendesamordnare, kontaktsekreterare, arkivarie och administratör. Avdelningen leds av en avdelningschef och två enhetschefer. Vardera enhet har också en gruppledare som leder och stöttar handläggarna i det dagliga arbetet. Vid sidan av de ordinarie arbetsuppgifterna deltar medarbetarna i olika utvecklingsarbeten för att föra verksamheten framåt. Även introduktion av nyanställda ingår i arbetsuppgifterna.

 

Arbetsbeskrivning

Enheten för LSS och socialpsykiatri behöver nu två vikarier inom handläggargruppen på grund av föräldraledigheter. Vikariaten är på heltid och sträcker sig fram till och med november 2020, med eventuell möjlighet till förlängning. I arbetet som handläggare på enheten ingår främst att utreda, besluta samt följa upp insatser enligt Socialtjänstlagen och Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS). Våra insatser riktar sig dels till vuxna personer med psykiatriska diagnoser, dels till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning som omfattas av LSS personkretsar.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av arbete eller studier kring enhetens målgrupper är meriterande, liksom erfarenhet av myndighetsutövning eller annat utredningsarbete. Det är viktigt att du behärskar svenska språket väl eftersom arbetet innehåller många personliga möten med både klienter, anhöriga, företrädare och andra professioner. Det är också av vikt att du behärskar språket väl i skrift eftersom en stor del av arbetet innebär skriftlig dokumentation. Du behöver ha förmåga att kunna anpassa den egna kommunikationen efter behoven hos invånaren och du har en god känsla för service och gott bemötande. Du behöver också kunna arbeta både självständigt och i team, såväl internt som externt. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. Norrtälje kommun är stor till ytan, varför körkort är nödvändigt för tjänsten.

 

Om arbetsplatsen

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) är en myndighet som drivs genom ett unikt samarbete mellan region Stockholm och Norrtälje kommun. Förbundet leds av en direktion, med ledamöter från fullmäktige i både regionen och kommunen. Förbundets uppdrag är att tillgodose Norrtäljebornas behov av hälso- och sjukvård och omsorg, men också att äga och förvalta vårdbolaget TioHundra AB. Vi på KSON värnar om våra medarbetare. Vi tycker att det är viktigt med en god arbetsmiljö och professionella och engagerade ledare och medarbetare. Vi har friskvårdsbidrag, möjlighet till flexibel arbetstid (årsarbetstid) och möjlighet till distansarbete. Vi sitter i moderna och fräscha lokaler. Hos oss finns en fantastiskt bra sammanhållning och trivseln är högt prioriterad! Vårt arbete präglas av vår värdegrund som bygger på tillit, öppenhet och pålitlighet. Vi strävar efter att erbjuda norrtäljeborna en sammanhållen vård och omsorg som kännetecknas av tillgänglighet, kvalitet och innovation. Sök jobbet om du delar vår verksamhetsidé! Mer information om Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje hittar du på Norrtälje kommuns och region Stockholms hemsidor: www.norrtalje.se / www.sll.se Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Tillträde Snarast, tidbegränsad anställning t o m 2020-11-30

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-11-18

Sista ansökningsdag:

2019-12-15

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socionom

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Sanna Tinglöf, sanna.tinglof@norrtalje.se, 0176-71449

Facklig representant Vision

Ann-Marie Mattsson, ann-marie.mattsson@norrtalje.se, 0176-746 74

Facklig företrädare SSR

Anna-Kari Andersson, anna-kari.andersson@norrtalje.se, 0739623584

Övrigt Mer information om Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje hittar du på Norrtälje kommuns och Stockholms Läns Landstings hemsidor: Norrtälje kommuns hemsida Sll's hemsida Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten