Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lokalvårdare till Norrtälje Kommun

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lokalvårdare till Norrtälje Kommun

 

Om tjänsten

Som lokalvårdare i Norrtälje kommun är du en betydelsefull medarbetare i ett serviceyrke som hela tiden utvecklas och där du kommer i kontakt med många människor. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du kommer tillhöra vårt ambulerande team, och därför behöver du vara flexibel och kunna arbeta på flera objekt.

Som lokalvårdare städar och underhåller du kommunens lokaler på bästa sätt. Vi använder miljövänlig städmetod i våra skolor och förskolor och håller en god service till våra kunder. Rollen passar dig som vill arbeta under frihet med ansvar och med god kvalité som ledord. 

Utmaningarna

Vissa dagar kan man behöva åka till ett flertal olika platser för att utföra lokalvård. Detta kan ibland ske med kort framförhållning och dagarna kan behöva prioriteras om. Detta kräver att man har lätt för problemlösning och är stresstålig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial utbildning och några års arbetserfarenhet. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av lokalvård. Har du grundläggande kunskap om material, maskiner och kem samt PRYL och eller SRY utbildning är det en fördel men inte ett krav. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska. För tjänsten behöver du ha B-körkort. 

För att trivas i rollen ser vi att du har en god servicekänsla, är ordningsam och noggrann. Vidare behöver du vara social, flexibel och lyhörd med god samarbetsförmåga och ser möjligheten för utveckling. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga i vårt ”team”. Du ska kunna arbeta självständigt med god kvalité i en ibland stressig miljö. I arbetet kommer du använda en tjänstetelefon och du behöver därför kunna hantera mejl och appar via telefon obehindrat.

Om arbetsplatsen

Lokalvårdsenheten tillhör Tekniska kontoret och Fastighetsavdelningen. Lokalvårdsgruppen består av cirka 80 personer och arbetar över hela Norrtälje kommun. På enheten arbetar även tre arbetsledare som ansvarar för ett eget område. Arbetsledarna i sin tur rapporterar till Avdelningschefen.

 

Så tycker medarbetare 

”Att jobba med oss är kul och varierande, du kommer att möta många trevliga kunder som är tacksamma för att du kommer och tar hand om städningen när någon är sjuk”.

– Mia Hallman, Lokalvårdare 

”Jag trivs jättebra på min skola som ligger fint med stor skolgård och nära till skogen. Fantastisk personal och barnen som jag är där för ger en sådan glädje och uppmuntran”

– Nina Jörgensen, Lokalvårdare

 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Tillsvidare, heltid

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Vi kan enbart behandla ansökningar som kommer in via denna annons.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-11-16

Sista ansökningsdag:

2022-12-16

Typ:

Lokalvårdare

Tjänst:

Lokalvårdare i offentlig förvaltning

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Avdelningschef

Carin Dahlqvist, carin.dahlqvist@norrtalje.se, 0709929788

Huvudskyddsombud Kommunal

Marcus Pohjoisaho, marcus.pohjoisaho@norrtalje.se, 073 558 22 71

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
  • Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY
  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.
  • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
  • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

    Sök tjänsten