Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Lärare till Rodengymnasiet

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Lärare till Rodengymnasiet

 

Om tjänsten

 Vill du jobba i ett glatt gäng med förmågan att förverkliga spännande idéer? Tillsammans med eleverna har vi både roligt och bryr oss om varandra samtidigt som vi gillar att blanda teori med praktiska moment. Är du behörig gymnasielärare i något eller flera av ämnena beskrivna under Kvalifikationer? Passar det in på dig, så sök till oss.

 

Arbetsbeskrivning

 Vi söker dig som vill och kan arbeta i några av följande ämneskombinationer: samhällskunskap/geografi, företagsekonomiska ämnen, tyska, engelska, svenska som andra språk, humanistisk och samhällsvetenskaplig fördjupning och andra beteendeämnen på gymnasienivå. Vi söker även lärare i ma/no och sva på grundskolenivå till IM, dvs våra Introduktionsprogram. Du ingår i ett arbetslag där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du bidrar till arbetslagets utveckling och arbete med dina pedagogiska och ämnesspecifika kunskaper. I tjänsterna ingår mentorskap.

 

Kvalifikationer

 Du är behörig i lärare i din ämneskombination och har erfarenhet av att arbeta som lärare. Du bidrar till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Det är viktigt att du kan jobba i team, vill driva utveckling, bygga förtroendefulla relationer och bidra till att eleverna når uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid din inställning till elevers olika förutsättningar att lära, där du ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov och förutsättningar. Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad, självständig och har höga ambitioner gällande kvalitet.

 

Om arbetsplatsen

 På Rodengymnasiet får du bidra till en inspirerande och kreativ arbetsmiljö som öppnar dörrar till nya världar för våra elever. Genom att ge både trygghet och utmaningar vill vi skapa kraft hos våra elever att våga och klara mer än de tror. Gillar du att jobba i team kring en elevgrupp, skapa både struktur och upptäckarglädje tillsammans med andra kunniga pedagoger så kom till oss. Vårt ledord är: Vi ger liv åt dina drömmar!

 

Tillträde 190814

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-05-15

Sista ansökningsdag:

2019-06-15

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Annika Moe, annika.moe@norrtalje.se

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se, 0176-71639

T.f Programrektor

Camilla Pettersson, camilla.pettersson@norrtalje.se, 0176-71764

Programrektor

Bo Pettersson, bo.pettersson3@norrtalje.se, 0176-74762

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten