Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lärare till Riala skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärare till Riala skola

 

Vill du komma och jobba med oss på Riala skola? Vi söker dig som vill arbeta som lärare i vår F-6 skola med vilja att göra skillnad och utveckla barn och ungas lärande. Här arbetar du nära dina kollegor i ett mindre arbetslag.

 

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Riala skola undervisar du elever i årskurs Fsk-6, vissa läsår i åldersblandade klasser och vissa år i åldershomogena klasser beroende på elevantal. Du ingår i ett nära samarbete med övriga kollegor i arbetslaget. För att lyckas i ditt uppdrag är det önskvärt att du är engagerad, erfaren med goda ämneskunskaper och är skicklig i att förmedla dessa till eleverna. Du är en tydlig ledare med goda egenskaper i att bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare, du organiserar och leder undervisningen med tydlig struktur vilket signalerar lugn och trygghet för eleverna. Du ingår som en viktigt del i skolans arbete med det systematiska kvalitetsarbetet. Du kommer följa upp elevernas resultat, den egna undervisningen och arbetslagets arbete på egen hand och tillsammans med arbetslaget. I tjänsten ingår även mentorsansvar.

 

Kvalifikationer

  • Du är legitimerad 1-6 lärare med inriktning ma/no .
  • Du är engagerad, drivande och ansvarsfull med erfarenhet och god förmåga att anpassa undervisningen till elevers olika behov.
  • Du bör ha goda IT-kunskaper och ser IT som en tillgång i undervisningen. 

 

Om arbetsplatsen

Riala skola är F-6-skola med 90 elever som ligger vackert belägen mitt i Riala by med fina och inspirerande naturområden runt knuten. På  skolan är klasserna delvis åldersintegrerade på fritidshemmet finns idag 69 inskrivna elever. Riala skola ligger strategiskt med 2,5 mil till Norrtälje stad, 3 mil till Åkersberga och 6,5 mil till Stockholm.  Vi har fina undervisningslokaler och skolan har ett eget kök där maten tillagas på plats. Skolans elevhälsoteam består av speciallärare, skolkurator, skolsköterska, rektor och biträdande rektor med tillgång till skolpsykolog och specialpedagog genom den centrala elevhälsan.

Så tycker medarbetare 

”Riala Skola är skolan mitt i byn, där alla känner alla. Vi ser alla elever vilket bidrar till ökad trygghet och trivsel för elever och personal. Vi är ett litet arbetslag och vi har ett nära och prestigelöst samarbete mellan varandra.”

Marianne Falk, leg. lärare 1-7, lokalt it-stöd

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid tillsvidareanställning

Tillträde datum 2022-08-09

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-05-13

Sista ansökningsdag:

2022-05-27

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Karin Dyvik, karin.dyvik@norrtalje.se, 0176 28 41 43

Biträdande rektor

Stefan Tärnström, stefan.tarnstrom@norrtalje.se, 0176284123

Lärarnas riksförbund

Lars Andersson, lars.andersson@norrtalje.se

Facklig representant, Lärarförbundet

Anna Christiernin, anna.christiernin@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten