Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lärare till Långsjöskolans resursklass 7-9

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärare till Långsjöskolans resursklass 7-9

 Om tjänsten

Vi söker en legitimerad lärare till åk 7-9 som vill utmana invanda mönster och som vill vara delaktig i utvecklingen i resursklassens verksamhet.  Långsjöskolans resursklass är en mindre verksamhet med elever från årskurs 7-9. Vi ser att du som söker tycker om att arbeta med elever med särskilda behov och som ser glädje, trygghet och struktur som de viktigaste delarna i arbetet.

 

Arbetsbeskrivning

Som lärare i resursklassen arbetar ni tätt tillsammans i arbetslaget. Arbetet utförs i ett större lag om såväl pedagoger som resursassistenter. Du bidrar till en trygg och utvecklande skolgång för eleverna och är dessutom en viktig del i utvecklingen av verksamheten med stöd av din kompetens. Vi har höga förväntningar på att du vill bidra med nya idéer till vårt utvecklingsarbete och med undervisningsmetoder i nära samverkan med pedagoger och resursassistenter. Vi arbetar med bildschema, och erfarenhet av detta är ett krav. Du ska följa upp elevernas resultat, den egna undervisningen och teamets gemensamma arbete både på egen hand och tillsammans med dina kollegor.

 

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation med behörighet i ma/no, gärna som grundskollärare och/eller kompetens som speciallärare. Ett stort plus är om du även har behörighet i engelska och bild. Krav för tjänsten är också kunskaper kring neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, erfarenhet av arbete med bildschema och elever med autism. Du kan använda IKT och digitala verktyg som naturliga hjälpmedel i undervisningen och elevernas lärande.  Vi värderar även kunskaper kring läs- och skrivinlärning, samt digitalt lärande som en viktig merit. En bred ämneskombination är att föredra. 
 
 Som person är du en god ledare med ett sinne för struktur och du är kreativ i ditt sätt att lösa problem. Du behöver vara en trygg person som vågar och kan arbeta med elever med beteendeproblematik och hitta vägar till att skapa relation och förtroende i undervisningssituationer.

Då vår skola är mycket inriktad på att arbeta med lågaffektivt bemötande som metod, behöver du vara en person som kan bibehålla lugnet i stressiga situationer och bidra med din kompetens till vårt arbetssätt.

 

Anställningsform

Tillsvidare heltid

Tillträde datum 

20220809 eller enl ök

 

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-04-29

Sista ansökningsdag:

2022-05-21

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Cecilia Evans, Cecilia.evans@norrtalje.se, 0176- 283451

Ledningsstöd Wigulfskolans resursklass

Andrea Stridsberg, andrea.stridsberg@norrtalje.se, 0700867581

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten