Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lärare till Köpmanholms skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärare till Köpmanholms skola

 

Om tjänsten

Köpmanholms skola ligger på ön Yxlan, omgiven av öarna Furusund och Blidö. Skolan är en F-6 skola med ca 50 elever och ligger i direkt närhet till både skog och hav. Här utnyttjas närmiljön till inspirerande och kreativ undervisning genom årets alla skiftningar. Tjänsten är 100% fast ferieanställning. 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare som vill arbeta på en lite skola med hög trygghetsfaktor och bra gemenskap. Tjänsten innebär undervisning i skolans åk 4-6 (en klass på totalt 19 elever) och lokalerna är väl anpassade för verksamhetens ändamål och klassens storlek. Som lärare på skolan planerar, genomför och utvärderar du undervisningen. Du följer de rutiner och planer som gäller på skolan och du dokumenterar elevernas utveckling i kommunens digitala lärportal Unikum.
I  klassen finns en lärarassistent på 80% som är med för att stötta lärandet och avlasta lärarens arbetsuppgifter.   

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare för åk 4-6. Som pedagog är du trygg i ditt ledarskap och ser kollegialt samarbeta som en förutsättning för att lyckas i din tjänst och med eleverna. Du är en positiv person som ser möjligheter hos varje individ och du är bra på att motivera samt inspirera elever.
Har du inte lärarlegitimation kan du vara aktuellt för tjänst förutsatt att du har goda ämneskunskaper och är en god pedagogisk ledare. 

 

Om arbetsplatsen

Köpmanholms skola ligger på ön Yxlan ca 2,5 mil utanför Norrtälje. Skolan har ca 50 elever i åldrarna F-6 och de är fördelade i de tre klasserna F-1, åk 2-3 och åk 4-6. Skolan erbjuder en fantastisk miljö och många möjligheter till att använda naturen i undervisningen. Läs gärna mer om skolan på hemsidan: https://www.norrtalje.se/info/barn-och-skola/grundskola/grundskolor/kopmanholms-skola/var-skola/ 

 

Anställningsform

Heltid tillvidare
Tillträde 12 augusti 2020 eller enligt överenskommelse


Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2020-06-22

Sista ansökningsdag:

2020-07-13

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Bobo Börjesson, bobo.borjesson@norrtalje.se, 0176-74792
Annie Roxell, annie.roxell@norrtalje.se, 0176-715 20

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten