Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Lärare till EL-programmet, inriktning data och nätverk

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Lärare till EL-programmet, inriktning data och nätverk

 

Om tjänsten

Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola med cirka 1200 elever. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna och med lärarna organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. Norrtälje kommun erbjuder trygga och utmanande lärmiljöer där elevens kunskapsutveckling är i fokus. Här vågar vi lite mer – det ger lustfyllt och samtida lärande – för både våra pedagoger och elever. För att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla barn och elever satsar Norrtälje kommun på att vara en NPF-säker skolkommun 2025.

 

Arbetsbeskriving

På el- och energiprogrammet erbjuder vi två inriktningar, en lärlingsinriktning i elteknik och en inriktning i dator och kommunikationsteknik. Vi söker dig som vill ta ansvar för vår data och IT inriktning och undervisa våra elever i bland annat IT säkerhet, nätverkssäkerhet, nätverksinstallationer, brandväggar och installation av hård- och mjukvara. Undervisningen kan också innehålla supportarbete, cloudsystem, Linus, IoT, Officepaketet och förståelse för lagar och regler inom IT. Du har kanske också jobbat med virtualisering (citrix, vmware eller hyper-v) och med Windows server och kan inkludera det i din undervisning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har färdigheter, kunskap och erfarenhet inom IT och Data, och kanske är du elektriker i grunden? Det är meriterande om du har lärarutbildning och erfarenhet av undervisning. Vi tror också att du är flexibel och nytänkande. Eftersom du kommer att ansvara för undervisningen i data och nätverk, är du initiativtagande och lösningsorienterad, och har erfarenhet av att själv planera och leda arbete. Du trivs också i samarbete med andra och är van vid att jobba i grupp mot gemensamma mål.

 

Om arbetsplatsen

Du kommer att tillhöra ett stabilt, erfaret och tight arbetslag på 6 personer som alla arbetar med eleverna på El- och Energiprogrammet, i olika ämnen. Alla lärare på programmet är, utöver ämneslärare, mentorer och samarbetar kring elevernas studier och vardag på programmet med varandra och övrig personal på skolan. Det är ett glatt gäng som har stort engagemang för sina elever och sitt program, som ser fram emot att välkomna en nya kollega!

 

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-09-11

Sista ansökningsdag:

2019-09-25

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Gymnasienivå, yrkesämnen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Programrektor

Katherine Berg, katherine.berg@norrtalje.se

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se, 0176-71639

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten