Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lärare samhällskunskap och sociologi till Rodengymnasiet

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärare samhällskunskap och sociologi till Rodengymnasiet

 

Om tjänsten

Vi söker en legitimerad gymnasielärare i samhällskunskap och sociologi till Samhällsvetenskapsprogrammet med beteendeinriktning på Rodengymnasiet i Norrtälje.  Förutom undervisning på samhällsvetenskapliga programmet så kommer du att ha kurser även på andra program och en resurstimme per vecka i samhällsvetenskapliga ämnen. I tjänsten ingår också mentorsskap.

Arbetslaget på beteendeinriktningen är ett glatt, kunnigt och sammansvetsat arbetslag som arbetar nära sina elever. I tjänsten ingår att ha mentorskap i en klass och att vara en del av ämneslaget för samhällsvetenskapliga ämnen.

 

Arbetsbeskrivning

Undervisning i samhällskunskap, gymnasiearbete och sociologi samt mentorskap

 

Utmaningarna

Till vårt samhällsvetenskapliga program söker sig elever med varierande förkunskaper och förutsättningar för att klara av sin utbildning. Det ställer stora krav på dig som pedagog att lära ut på ett varierat och metodiskt sätt, att föra motiverande samtal med eleverna och att ge alla elever bästa förutsättningar att lyckas.

 

Kvalifikationer

  • Du är legitimerad gymnasielärare i samhällsvetenskap och sociologi.
  • Du är flexibel, öppen och har en god samarbetsförmåga i mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor.
  • Du har goda ledaregenskaper i klassrummet och har förmågan att planera en undervisning som på ett systematiskt sätt för eleverna mot kunskapsmålen. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och förmåga att inspirera.

 

Om arbetsplatsen

Rodengymnasiet är Norrtälje kommuns största kommunala gymnasieskola. Här finns 14 gymnasieprogram, både högskoleförberedande och yrkesprogram, och cirka 1200 elever och 130 medarbetare. Här har vi höga förväntningar på elever och medarbetare och vi arbetar gemensamt mot att skapa den bästa utbildningen och skolan för våra elever. Det samhällsvetenskapliga programmet med beteendeinriktning består av sex klasser med sammanlagt c:a 170 elever. I arbetslaget ingår 12 engagerade lärare som undervisar i olika ämnen

 

Anställningsform

Heltid tillsvidare

 

Tillträde 2022-08-09

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

 

Publicerat:

2022-05-06

Sista ansökningsdag:

2022-05-27

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Gymnasielärare i allmänna ämnen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

t.f. Programrektor

David Holmström, david.holmstrom@norrtalje.se, 0766996875

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Johan Stare, johan.stare@norrtalje.se, 0176-714 65

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se, 0176-71639

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten