Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Lärare mot yngre åldrar

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Lärare mot yngre åldrar

 

Om tjänsten

 Välkommen att arbeta med oss på Edsbro skola, del lilla skolan mitt i byn. Här arbetar vi tillsammans för att skapa ett bra lärande för våra elever. Skolan ligger naturskönt och vi använder gärna närliggande miljö i vår verksamhet. Välkommen att arbeta med oss på Edsbro skola.

 

Arbetsbeskrivning

 Vi söker dig som vill vara lärare för våra elever i åk 2-3. Du ansvarar för planering och dokumentation av undervisningen. Du tycker om att arbeta i det lilla sammanhanget, har lätt att samarbeta och kommunicera med kollegor, elever och vårdnadshavare. Du förväntas vara aktiv i arbetet med att fortsätta utveckla skolan tillsammans med kollegor.

 

Kvalifikationer

 Vi söker lärare som är väl förtrogen med styrdokumenten. Bra på att samarbeta och skapa goda relationer med både elever och vuxna. Intresserad av skolutveckling och tillsammans med kollegor driva skolan framåt. Höga förväntningar på elever och kollegor och förmågan att på ett strukturerat sätt utvärdera och dokumentera lärandet. Tydlig ledare i klassrummet med förmågan entusiasmera elever och anpassa efter grupp och individ.

 

Om arbetsplatsen

 Edsbro skola ligger ca 30km utanför Norrtälje. En mindre skola med 60 elever fördelade i tre klasser f-1, 2-3 och 4-6. Skolan ligger vackert i yn med närhet till fina naturområden. På skolan finns även fritidshem och vi maten lagas i eget kök.

 

Tillträde 191120 eller enligt önskemål

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-09-05

Sista ansökningsdag:

2019-09-26

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Martin Einarsson, martin.einarsson@norrtalje.se

representatn för Lärarförbundet

Emelie Eriksson, emelie.eriksson@norrtalje.se

Facklig representant Kommunal

Anette Nämwall, anette.namwall@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten