Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Lärare Ma/No till Långsjöskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Lärare Ma/No till Långsjöskolan

 

Om tjänsten

 Välkommen till vår skola, där vi erbjuder dig möjligheter till att undervisa för ett meningsfullt och aktuellt lärande. Det gör vi genom att använda bland annat IKT, informations- och kommunikationsteknik, i olika former. Alla undervisningssalar har storbildsprojektorer och dator-/iPadtätheten för eleverna är hög. Exempelvis har alla elever i åk 7-9 en iPad som används i undervisningen för lärandet. Att utveckla förmågorna i att skriva, läsa, söka och sammanställa information, kritiskt granska, jämföra, analysera och räkna är ständigt aktuellt. Men lika viktigt är att ge bra förutsättningar för kunskaper i de praktiskt estetiska ämnena vilket vi gör genom välutrustade idrotts-, slöjd-, bild-, musik- och hemkunskapssalar. Även de naturorienterande ämnena, NO, har en väl anpassad institution.

 

Arbetsbeskrivning

 

På Långsjöskolan bedriver vi individanpassad undervisning för att främja varje elevs lärande. Som lärare på Långsjöskolan arbetar vi tillsammans med eleven som ska göras delaktig i planeringen av sitt arbete och i sin individuella utvecklingsplan. Kriterier och mål ska vara tydliga för alla. Vår verksamhet regleras av en rad styrdokument som tagits fram på internationell, nationell och lokal nivå. I dem kan du som lärare och vi som skola finna både inspiration, kunskap, utmaning och tydliga krav. Långsjöskola som erbjuder ett kollegialt arbete tillsammans med kollegor och elever. Hos oss är det viktigt att undervisningen individanpassas och att alla elever ges möjlighet och rättighet att växa, utvecklas och nå kunskapskraven. 

 

Kvalifikationer

  Vi söker nu dig som är behörig Ma/No lärare för åk 7-9. Vi ser gärna att du i din undervisning är kreativ, motiverande och glädjeskapande. Du är relationsskapande och kommunikativ gentemot såväl elever, som vårdnadshavare och kollegor. Då individanpassad undervisning är viktigt för oss så ser du det som en självklarhet i ditt sätt att utveckla eleverna.  

 

Om arbetsplatsen

 

På Långsjöskolan skapar vi en mötesplats för barn, ungdomar, personal och föräldrar där vi tillsammans arbetar för att se olikheter som en tillgång och där alla ska känna sig betydelsefulla och bli respekterade. Vårt främsta uppdrag är att ge varje elev möjlighet att utveckla förmågor, erövra kunskap och nå de mål som uttrycks i läroplanen. Våra elever idag är morgondagens vuxna och vi har även ett uppdrag att förbereda eleverna för ett liv utanför och efter skolan. 

 

Tillträde Augusti 2019

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-03-26

Sista ansökningsdag:

2019-04-26

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Bitr. rektor Kvisthamraskolan

Annika Ireblad, annika.ireblad@norrtalje.se, 0739623720

Biträdande Rektor

Cecilia Evans, Cecilia.evans@norrtalje.se

Bitr. Rektor

Sara Björklund, sara.bjorklund@norrtalje.se, 0175 73963

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Wahlström, maria.wahlstrom@norrtalje.se

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Fredrik Jakobsson, fredrik.jakobsson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten