Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lärare i tyska och engelska till högstadiet på Länna skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärare i tyska och engelska till högstadiet på Länna skola

 

Om tjänsten

Kom och jobba med oss på Länna skola! Nu söker vi dig till vårt högstadium för att undervisa elever i tyska och engelska. Vi söker dig som vill arbeta med att göra skillnad för elever och utveckla barn och ungas lärande. Här arbetar du nära pedagogerna i årskurs 6-9 och ingår i arbetslag 7-9. 

Arbetsbeskrivning

Som språklärare på Länna skola undervisar du elever i tyska från årskurs sex till nio och i engelska från årskurs sju till nio. För att lyckas i ditt uppdrag är det önskvärt att du är engagerad, erfaren med goda ämneskunskaper och är skicklig i att förmedla dessa till eleverna. Du är en tydlig ledare med goda egenskaper i att bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du organiserar och leder undervisningen med tydlig struktur, vilket signalerar lugn och trygghet för eleverna. Du ingår som en viktigt del i skolans arbete med det systematiska kvalitetsarbetet. Du kommer följa upp elevernas resultat, den egna undervisningen och arbetslagets arbete på egen hand och tillsammans med arbetslaget. 

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som har behörighet i tyska och engelska upp till årskurs nio. 
  • Du är engagerad, drivande och ansvarsfull med erfarenhet och god förmåga att anpassa undervisningen till elevers olika behov.
  • Du bör ha goda IT-kunskaper och ser IT som en tillgång i undervisningen. 

Om arbetsplatsen

Länna skola ligger i Bergshamra, endast 15 minuter från Norrtälje stad, med fina inspirerande naturområden runt knuten. Skolan ligger strategiskt tillgänglig från fler geografiska håll; Norrtälje, Åkersberga, Rimbo och Stockholm.


Vi är i dagsläget en F-9 skola med 280 elever. Vi har fina undervisningslokaler och ett välutrustat bibliotek. Skolans elevhälsoteam består av speciallärare, skolkurator, skolsköterska, rektor och biträdande rektor med tillgång till skolpsykolog och specialpedagog genom den centrala elevhälsan. Skolan har ett eget kök där maten tillagas på plats.

Så tycker medarbetare 

”Att arbeta på en skola med ett F-9 perspektiv är fantastiskt och här bygger vi relationer i vår "Länna-anda" där vi jobbar nära elev och hem. Jag är jättestolt att få representera ett praktisk-estetiskt ämne där vi med våra väldigt fina lokaler och utrustning har bästa möjligheten att få undervisa nyfikna elever.”

Jenny Schillén Sevim, lärare i Musik och Svenska

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid alternativt 80 % efter överenskommelse

Tillträde datum 2022-08-09

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Publicerat:

2022-06-21

Sista ansökningsdag:

2022-08-04

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Fackligt lokalombud, Lärarförbundet

Anna Christiernin, anna.christiernin@norrtälje.se, 0709352819
Karin Dyvik, karin.dyvik@norrtalje.se, 0700 86 74 49

Lärarnas riksförbund

Lars Andersson, lars.andersson@norrtalje.se

Biträdande rektor

Stefan Tärnström, stefan.tarnstrom@norrtalje.se, 0176284123

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten