Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Lärare i tyska och engelska åk 7-9 Långsjöskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Lärare i tyska och engelska åk 7-9 Långsjöskolan

 

Om tjänsten

Långsjöskolan erbjuder ett kollegialt arbete tillsammans med kollegor och elever. Hos oss är det viktigt att undervisningen individanpassas och att alla elever ges möjlighet och rättighet att växa, utvecklas och nå kunskapskraven.

 

Arbetsbeskrivning

På Långsjöskolan bedriver vi individanpassad undervisning för att främja varje elevs lärande. Eleven ska göras delaktig i planeringen av sitt arbete och i sin individuella utvecklingsplan, där har du som lärare en avgörande roll. Kriterier och mål ska vara tydliga för alla. Vårt arbete och vår verksamhet regleras av en rad styrdokument som tagits fram på internationell, nationell och lokal nivå. I dem kan vi finna både inspiration, kunskap, utmaning och tydliga krav. Som lärare i vår miljö bedriver vi individanpassat lärande och du behöver i din roll möta upp olika behov i olika metoder.

 

Kvalifikationer

Lärare utbildad att undervisa åk 7-9, behörighet tyska och engelska. Det är även meriterande om du är legitimerad i flertalet ämnen. Som person är du flexibel, relationsskapande och kommunikativ. Du har en god förmåga se varje individ och samarbete är viktigt för dig i ditt arbete. I din roll som lärare har du en ambition att lyfta dig själv och dina kollegor, tillsammans utvecklar verksamheten till att uppnå uppsatta mål.

 

Om arbetsplatsen

 På Långsjöskolan skapar vi en mötesplats för barn, ungdomar, personal och föräldrar där vi tillsammans arbetar för att se olikheter som en tillgång och där alla ska känna sig betydelsefulla och bli respekterade. Vårt främsta uppdrag är att ge varje elev möjlighet att utveckla förmågor, erövra kunskap och nå de mål som uttrycks i läroplanen. Våra elever idag är morgondagens vuxna och vi har även ett uppdrag att förbereda eleverna för ett liv utanför och efter skolan. 

 

Tillträde 14 Augusti 2019

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-06-20

Sista ansökningsdag:

2019-07-20

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

T.f Rektor Långsjöskolan

Annika Ireblad, annika.ireblad@norrtalje.se, 0739623720

Biträdande Rektor

Cecilia Evans, Cecilia.evans@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten