Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Lärare i trä- och metallslöjd till Rimbo

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Lärare i trä- och metallslöjd till Rimbo

 Om tjänsten

Norrtälje kommun erbjuder trygga och utmanade lärmiljöer där elevens kunskapsutveckling är i fokus. Här vågar vi lite mer - det ger lustfyllt och nutida lärande - för både våra elever och pedagoger. För att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla barn och elever satsar Norrtälje kommun på att vara en NPF-säker skolkommun 2025. Våra skolor ska ligga i framkant inom det digitalal och har programmering på schemat från hösten 2018.

 

Arbetsbeskrivning

Du planerar och genomför undervisning i ämnet trä -och metallslöjd i årskurs 3-9. Du följer upp elevernas resultat, den egna undervisningen och arbetslagets arbete på egen hand och tillsammans i arbetslaget. Du har mentorselever och ansvarsuppgifter i arbetslaget/organisationen.

 

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare i trä- och metallslöjd som med vilja och drivkraft ständigt vill utveckla och förbättra sin egen, arbetslagets och hela organisationens verksamhet för att öka utbildningskvaliteten för alla elever. Du förväntas vara en tydlig ledare i klassrummet och ha förståelse för att du som lärare är en av de  viktigaste faktorerna för att eleverna skall lyckas i sitt lärande. Du har en bred pedagogisk repertoar där du fokuserar på hur du kan göra skillnad för elevernas utveckling inom ditt ämne såväl som socialt. Du arbetar för att göra eleverna delaktiga och ansvarstagande i sitt lärande. Din förmåga och vilja att samarbeta och lära tillsammans med kollegor och medarbetare av andra yrkeskatergorer i arbetslaget och emellan arbetslagen är avgörande för att du ska lyckas med uppdraget och trivas hos oss.

 

Om arbetsplatsen

Långsjöskolan är en f-9 skola med ca. 650 elever varav ca 200 är inskrivna på fritids. Lärare och fritidspersonal är organiserade i årskursarbetslag. Skolledningen består av en t.f rektor och två biträdadne rektorer samt två pedagogiska ledningsgrupper innehållande rektorer och arbetslagsledare.

För ett lustfullt lärande använder Långsjöskolan IKT, informations- och kommunikationssteknik. Alla undervisningssalar har storbildprojektorer och dator/ipadtätheten är hög.

 

Tillträde i augusti 2019.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-04-08

Sista ansökningsdag:

2019-05-01

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Bitr. rektor Kvisthamraskolan

Annika Ireblad, annika.ireblad@norrtalje.se, 0739623720

Bitr. Rektor

Sara Björklund, sara.bjorklund@norrtalje.se, 0175 73963

Biträdande Rektor

Cecilia Evans, Cecilia.evans@norrtalje.se

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Fredrik Jakobsson, fredrik.jakobsson@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Wahlström, maria.wahlstrom@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten