Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Lärare i textilslöjd till Svanberga

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Lärare i textilslöjd till Svanberga

Om tjänsten

En viktig framgångsfaktor i vår verksamhet är det kollegiala lärandet. Med hjälp av förväntningar och positiva utmaningar skapar vi en framgångsrik och utvecklande skola där människor får utrymme att växa. Verksamheten på Svanbergaenheten präglas av positiva utmaningar för eleverna med fokus på nyfikenhet i lärandet.

 

Arbetsbeskrivning

Undervisning åk.3 - åk. 9. Nära samarbete både i arbetslaget, med slöjdlärarkollega och övrig personal, där vi skickliggör varandra och där elevfokus/elevens bästa alltid är det centrala. 

 

Kvalifikationer

Slöjdlärare, lärarlegitimation. Kollegial, goda kunskaper inom IKT, skicklig i mötet med elever och vårdnadshavare.

 

Om arbetsplatsen

Svanberga rektorsområde består av två skolor Svanberga skola och Söderbykarls skola. Svanberga skola är belägen en mil norr om Norrtälje, här går idag 390 elever i åldrarna från förskoleklass till årskurs nio. Söderbykarls skola ligger 17 km norr om Norrtälje, här går idag 47 elever i åldrarna från förskoleklass till årskurs sex. Till båda skolorna finns goda bussförbindelser från Norrtälje, Väddö och Hallstavik. Svanberga skola ligger naturskönt vid sjön Erken och Söderbykarls skola ligger centralt i samhället Söderbykarl med närhet till natur och friluftsliv.

 

Tillträde 2019-08-14. Tjänsten är tillsvidare, deltid 80%.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-03-15

Sista ansökningsdag:

2019-03-30

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Slöjdlärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

t.f Rektor

Måns Nilsson, mans.nilsson@norrtalje.se, 0703167776

Administratör

Anna Berggren, anna.berggren@norrtalje.se

Grundskollärare

Chris Alfredsson, chris.alfredsson@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten