Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Lärare i textilslöjd till Drottningdal- och Vätöenheten

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Lärare i textilslöjd till Drottningdal- och Vätöenheten

 

Om tjänsten

Vi arbetar för att skapa ett tillåtande klimat med lust och nyfikenhet där barn och vuxna känner trygghet. Våran vision är att varje elev ska få utvecklas i sin egen takt och utmanas till sin högsta förmåga. Det är viktigare att hitta det bästa inom sig själv än att vara bättre än andra.

 

Arbetsbeskrivning

Utifrån läroplan och kursplaner ska du som som textillärare genomföra och planera undervisning i verksamheten. Du ansvarar för undervisning i textilslöjd för elever i årskurserna 3-6. Du samarbetar tätt med övrig personal på skolan och utvecklar såväl undervisning som verksamhet tillsammans med dina kollegor

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i textilslöjd. Som person är du flexibel, kreativ och lyhörd. Du trivs med att tillhöra ett arbetslag där det är ett tätt samarbete mellan dig och dina kollegor. Att utveckla dig själv och andra motiverar dig och är en naturlig del i din yrkesroll. Vidare ser vi även att du har en god förmåga att anpassa din undervisning efter individens förutsättningar och behov.

 

Om arbetsplatsen

Drottningdals skola ligger in en vacker lantlig miljö i en gammal kulturbygd knappt två mil norr om Norrtälje. Här har vi nära till naturen. Om du vill veta mer om vår skola är du välkommen att kontakta oss.

 

Tillträde Augusti 2019

Omfattning 40 %

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-04-09

Sista ansökningsdag:

2019-04-23

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Slöjdlärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Kjell Pettersson, kjell.pettersson@norrtalje.se, 0176-74158

Facklig representant Lärarförbundet

Birgitta Jernström, britta.jernstrom@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten