Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lärare i spanska till Långsjöskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärare i spanska till Långsjöskolan

 

Om tjänsten

Vi söker en lärare i spanska till Långsjskolan i Rimbo. Vår ambition är att ständigt hitta nya vägar för att nå längre med eleverna samt öka deras upplevelse av en trygg skolmiljö och bra studiemiljö. Vill du vara med och göra skillnad för våra elever? Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Du kommer bedriva undervisning i spanska på Långsjöskolan åk 6-9, med allt vad det innebär kring planering och efterarbete. I uppdraget ingår mentorskap för elever på högstadiet. Du kommer ingå i teamet för åk 7-9, och tillsammans skapar ni förutsättningar för kollegial utveckling och lärandet för att skapa de bästa förutsättningarna för skolans elever. Tjänsten är en heltidstjänst.

Kvalifikationer

Vi söker en behörig och legitimerad lärare i spanska med ett starkt engagemang för att stötta eleverna i deras lärande framåt. Du har ett driv att ständigt vilja utveckla och förbättra din egen, arbetslagets och hela organisationens verksamhet med elevens bästa i fokus.

Du förväntas vara en tydlig ledare i klassrummet, en god förebild och en bra ledargestalt. Du vet att det är din yrkesskicklighet som är en avgörande faktor för elevernas lärande - du skapar nyfikna, lärande individer. Du har en bred pedagogisk repertoar där det syns hur du vill göra skillnad för elevernas utveckling, såväl socialt som kunskapsmässigt. Du arbetar för att göra eleverna delaktiga och ansvarstagande i sitt lärande.

Din förmåga och vilja att samarbeta och lära tillsammans med kollegor och medarbetare är avgörande.

Om arbetsplatsen

Vi är viktiga och vi gör skillnad.

Långsjöskolan är en mellan- & högstadieskola i Rimbo med ca 450 elever. Vi är en skola i förändring som erbjuder arbete i ett proffsigt och engagerat gäng. Vi arbetar aktivt för att öka elevernas närvaro i skolan. Tillsammans hittar vi nya vägar för att nå längre med eleverna samt öka deras upplevelse av en trygg
skolmiljö och bra studiemiljö. Vi hjälper, stöttar och utmanar varandra.

Lärare och fritidspersonal är organiserade i årskursarbetslag och skolledningen består av en rektor och en biträdande rektorer samt en pedagogisk ledningsgrupp som utgörs av rektorer och teamledare. Skolan har ett trygghetsteam samt engagerade elevråd som tillsammans arbetar för en god arbetsmiljö för alla på arbetsplatsen. I rektorsområdet ingår även landsbygdsskolan i Rånäs med ca 50 elever i åk F-6.

Skolorna har var sitt elevhälsoteam bestående av elevhälsosamordnare, skolsköterska, speciallärare, kurator och skolpsykolog. Vi har en
välutbyggd infrastruktur för IKT och digitala verktyg. Alla klassrum är utrustade med interaktiva projektorer/smartboards. Alla elever i åk 4-9 har en egen iPad. Skolan har ett eget skolkök och maten lagas på plats.

Anställningsform

Heltid, tillsvidareanställning

Tillträde

Augusti 2022

 

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-04-27

Sista ansökningsdag:

2022-05-27

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Långsjöskolan

Annika Ireblad, annika.ireblad@norrtalje.se, 0175-740 41

Bitr. rektor Långsjöskolan

Johan Eskhult, johan.eskhult@norrtalje.se, 0175-73960

Fackligt ombud för Lärarförbundet

Katja Joulak, katja.joulak@norrtalje.se

Facklig företrädare Lärarnas riksförbund

Fredrik Jakobsson, fredrik.jakobsson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten