Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Lärare i spanska till Hallstavik

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Lärare i spanska till Hallstavik

 

Om tjänsten

Hallsta skola är en skola i samtid mot framtid, med digitala verktyg som stöd inlärandet. Alla elever och lärare har egna IPads. Vi är kollegiala och utvecklar vårt kollegiala lärande i olika mötesforum. Vi tänker att ” tillsammans alltid bäst” och du kommer får möjlighet att utveckla din lärarkapacitet tillsammans med oss. Vi har ett starkt elevhälsoteam som är tillgängligt. Vårt fokus är elevnära och vi jobbar för att varje elev ska lyckas. Ser du ämnesövergripande planering som en självklarhet kommer du tycka om att jobba med oss!

 

Arbetsbeskrivning

Du undervisar i moderna språk, spanska i åk 6-9. Du ingår i arbetslag och bidrar till utveckling av verksamheten både vad gäller den egna undervisningen, arbetslagets arbete och hela organisationen. 

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i spanska år 6-9. För att lyckas i uppdraget och trivas hos oss är du nyfiken, trygg och ser samarbete som en nyckel till framgång.

 

Om arbetsplatsen

Hallsta skola är en modern, kunskapsbaserad skolan som är öppen mot världen! Vi har elever som är helt nya i Sverige som startar sin svenska skolgång i våra två förberedelseklasser. Skolan är en F-9- skola där 450 elever möts. Kommunikationerna till Hallsta är väl utbyggd både från centrala Norrtälje och Uppsalaområdet.

 

Tillträde 14 augusti 2019. Tjänsten är 90%.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Rekryteringslotsen.

Alla pedagogtjänster i Hallstaviks rektorsområde omfattas av Norrtälje kommuns unika projekt Rekryteringslotsen.

Rekryteringslotsen hjälper dig med bostad, både permanent och övernattningsbostad samt andra tjänster som underlättar din etablering i Norrtälje kommun.

Läs mer om rekryteringslotsen på vår hemsida

Publicerat:

2019-06-05

Sista ansökningsdag:

2019-06-19

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Inger Langetz, inger.langetz@norrtalje.se, 070-2320272

Facklig representant för Lärarnas Riksförbund

Maria Lauri, maria.lauri@norrtalje.se

Facklig kontaktperson Lärarförbundet

Eva Thorén, eva.thoren@norrtalje.se, 0175-256 61

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten