Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Lärare i matematik och No- ämnen till Hallsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Lärare i matematik och No- ämnen till Hallsta skola

 

Om tjänsten

 Vi söker två lärare som ska undervisa i matematik och no-ämnen. Hallsta skola är en skola i samtid mot framtid. Vi jobbar tillsammans för att eleverna ska nå så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Ni kommer att tillsammans med kollegor ansvara för att skapa en meningsfull skolgång för våra elever. Mentorskap ingår i tjänsten. Alla lärare är Appleteachers och under nästa läsår kommer vi att ansöka, om att bli en ADS-skola. Skolan har använt sig av digitala verktyg i flera år. Vi jobbar för att utveckla det hälsofrämjande arbetet med fokus på resultat.

 

Arbetsbeskrivning

 Vi vill att ni har eleven i centrum och att ni har en god pedagogisk förmåga att se hela eleven. Ni ska tycka om att samarbeta och förstå vinsterna i det kollegiala lärandet. Vi ser också att ni är relationella, alltså att ni skapar goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare

 

Kvalifikationer

 Lärarexamen/lärarlegitimation i ma och ett eller flera av no-ämnena. Har du behörighet i andra ämnen så är det givetvis ett plus. Vi värdesätter din sociala kompetens då vi tycker om att jobba tillsammans och vill att ni också ska göra det. Vi söker dig som har behörighet att undervisa i matematik och no-ämnen. Vi är en modern kunskapsbaserad skola med fokus på lärandet. Vi tänker att tillsammans är alltid bäst. NO-lärarna kommer att bilda ett NO-team där ni får möjlighet till att samplanera. För tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik- och no-ämnen.

 

Om arbetsplatsen

 Hallsta skola är en skola i samtid mot framtid. En tredjedel av Hallsta skolas elever har erfarenhet ifrån andra länder och det går ungefär 400 elever totalt på vår skola som är en F-9 skola. Varje stadium har egna hus.

 

Tillträde 20190814

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-06-26

Sista ansökningsdag:

2019-07-26

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Inger Langetz, inger.langetz@norrtalje.se, 070-2320272

Biträdande rektor

Fredrik Abrahamsson, fredrik.abrahamsson@norrtalje.se, 073-9623972

Facklig representant för Lärarnas Riksförbund

Maria Lauri, maria.lauri@norrtalje.se

Facklig representant, Lärarförbundet

Ulrika Blomberg, ulrika.blomberg@norrtalje.se, 0175-25661

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten