Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Lärare i Ma/No/Teknik till Hallsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Lärare i Ma/No/Teknik till Hallsta skola

Om tjänsten

Vi söker en lärare i Ma/NO/Tk till våra härliga elever i årskurs 7-9! Välkommen till vårt lärarlag! Hos oss arbetar du i arbetslaget för årskurs 7-9 där vi tillsammans arbetar med att utveckla undervisningen i ämnena och samverkan mellan ämnena. I arbetslaget är vi noga att fånga upp alla elever och hjälps åt med att hitta arbetssätt som passar eleven. Vi möts i samtal om eleverna varje vecka. Varje vecka träffas vi också för gemensam kompetensutveckling inom både digitaliseringsområdet, där vi vill utveckla oss i användandet av våra iPads 1:1 till alla elever, och inom området NPF. Som nyanställd får du en mentor.

Arbetsbeskrivning

Att vara lärare på Hallstaskolan betyder att du är flexibel i dina arbetsformer, individualiserar och ser och hittar lösningar för alla elever. Du kommer ha din undervisning koncentrerad till årskurserna 7-8 under detta läsår. I tjänsten ingår mentorskap i en klass 8. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen med behörighet att undervisa i matematik, Teknik och NO-ämnena för årskurs 7-9. För rollen är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Det är av stor vikt att du känner trygghet i att använda IT som en del i din undervisning.
Du bör även ha erfarenhet av praktiskt arbete utifrån gällande läroplan Lgr11 .
Det är meriterande om du har nyligen erfarenhet av undervisning och arbete nära elever i åk 7-9.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet och kan planera och följa upp ditt arbete. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov. Du har lätt för att kommunicera med både vuxna och barn. Vi tror att du vill utvecklas i din roll som lärare och bidra till skolans fortsatta utveckling.

Du har lärarlegitimation.

Om arbetsplatsen

Hallsta skola är en skola är en skola i teknisk framkant. IKT är en självklar utgångspunkt i vårt pedagogiska arbete. Vi har iPads 1:1 redan från första klass. Vi använder oss av tekniska hjälpmedel, UNIKUM som lärplattform och digitala läromedel. Våra lärare utbildas för att bli Apple Teachers. Digitalisering stödjer vårt arbete med individualisering och stöttning av elever med NPF. Hos oss är individens behov viktigast när vi bedriver undervisning. Våra elever representerar en mångfald av språk och erfarenheter. Gemensamt för alla är att de möts i vår verksamhet i början av sin livslånga kunskapsresa. Studiero, lust och trygghet är nyckelord för att våra elever ska lyckas. I vår skola råder det en god och familjär stämning där det är självklart för alla att medverka till delaktighet bland såväl elever som medarbetare. Hos oss kommer du att ingå i en arbetsgrupp som har mycket roligt tillsammans, högt i tak och som gärna genomför gemensamma aktiviteter både på och utanför arbetstid. Hos oss vågar och kan alla! Välkommen till oss på Hallsta skola!

Tillträde

 Snarast enligt ök.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-01-08

Sista ansökningsdag:

2019-02-08

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Magdalena Stare, magdalena.stare@norrtalje.se, 0175-25660

Bitr. Rektor

Mehrnush Yarbakht, mehrnush.yarbakht@norrtalje.se, 0175-25645

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Eva Blomberg, eva.blomberg@norrtalje.se, 0175-25644

Facklig representant, Lärarförbundet

Ulrika Blomberg, ulrika.blomberg@norrtalje.se, 0175-25661

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten