Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Lärare i hem- och konsumentkunskap till Lommarskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Lärare i hem- och konsumentkunskap till Lommarskolan

 

Om tjänsten

Här har du möjlighet att träffa elever från olika skolor i kommunen och undervisa dem i halvklass. Tre rektorsområden har valt att gå samman och rekrytera en lärare i hem- och konsumentkunskap.  Du är stationerad på Lommarskolan, vackert belägen nära naturen i Norrtäljes västra stadsdel.

 

Arbetsbeskrivning

Som lärare i hem- och konsumentkunskap planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i ditt ämne. Du ingår i ett arbetslag och samarbetar med kollegor för att driva den pedagogiska utvecklingen framåt.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare i hem- och konsumentkunskap. Du engagerar och entusiasmerar eleverna till att utvecklas inom ditt ämne och som självständiga individer. Du främjar samarbete i din undervisning och involverar eleverna att vara med och påverka sin utveckling.

 

Om arbetsplatsen

Lommarskolan är en vackert belägen skola invid sjön Lommaren. Här finns en lång tradition av möten med barn och föräldrar från jordens alla hörn. Hos oss är öppenhet, nyfikenhet, tolerans och flexibilitet vardag. Insyn i vår verksamhet ser vi som en självklarhet och vi tycker mycket om när du som förälder är med i skolan. Vi lägger tonvikt på frågor om mänskliga rättigheter, demokrati och miljö. Du hittar Lommarskolan i lugna omgivningar med en blandning av skog, sjö och bostäder. Skolgården är stor och bjuder på rika möjligheter till lek och rörelse. Vi lagar all vår mat på plats och varje dag finns det minst två rätter och en stor salladsbuffé att välja mellan.

 

Tillträde augusti 2019. Tjänsten är deltid 75%.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-05-03

Sista ansökningsdag:

2019-05-24

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Hemkunskapslärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor Parkskolan & Lommarskolan

Erik Nord, erik.nord@norrtalje.se, 0176-71920

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten