Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lärare i Hem- och konsumentkunskap till Länna skola - vikariat 80%

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärare i Hem- och konsumentkunskap till Länna skola - vikariat 80%

 

Om tjänsten

Vi söker en lärare i Hem- och konsumtkunskap med undervisning i åk 6 - 9. 

 

Arbetsbeskrivning

  • Som lärare i Hem- och konsumentkunskap kommer du att planera, genomföra och utvärdera din undervisning utifrån Lgr22 och de behov du identifierat med dina elever, kollegor eller skolledning. 
  • Du kommer att ingå i ett 7-9 arbetslag där du tillsammans med kollegor och elevhälsan samarbetar i olika frågor såsom bedömning, projekt och elevers hälsa.                                    

Utmaningarna

Du behöver glädjas av att genomföra välplanerad undervisning och se till alla elevers behov både av stöd att nå mål, men också att möta de elever som behöver utmanas ytterligare. Du behöver vara villig att ta utmaningen i att jobba i en organisation som växer och ha glädjen att våga se de möjligheter det innebär.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad och legitimerad lärare i Hem- och konsumentkunskap. Du bör även ha goda IT-kunskaper och ser IT som en tillgång i undervisningen.

 

Om arbetsplatsen

Länna skola ligger i Bergshamra, endast 15 minuter från Norrtälje stad, med fina inspirerande naturområden runt knuten. Skolan ligger strategiskt tillgänglig från fler geografiska håll; Norrtälje, Åkersberga, Rimbo och Stockholm.
Vi är i dagsläget en F-9 skola med 260 elever. Vi har fina undervisningslokaler och ett välutrustat bibliotek. Skolans elevhälsoteam består av speciallärare, skolkurator, skolsköterska, rektor och biträdande rektor med tillgång till skolpsykolog och specialpedagog genom den centrala elevhälsan.
Skolan har ett eget kök där maten tillagas på plats.

 

Så tycker medarbetare 

"På Länna skola är det en god stämning och man hjälper varandra."

– Patrik Skott, lärare i SO samt Idrott och hälsa

”Att arbeta på en skola med ett F-9 perspektiv är fantastiskt och här bygger vi relationer i vår "Länna-anda" där vi jobbar nära elev och hem. Jag är jättestolt att få representera ett praktisk-estetiskt ämne där vi med våra väldigt fina lokaler och utrustning har bästa möjligheten att få undervisa nyfikna elever.”

– Jenny Schillén Sevim, lärare i Musik och Svenska

 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Tjänsten är ett vikariat på 80% för läsåret 2022/2023. 

Tillträde datum 2022-08-09

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-04-29

Sista ansökningsdag:

2022-05-29

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Fackligt lokalombud, Lärarförbundet

Anna Christiernin, anna.christiernin@norrtälje.se, 0709352819

Fackligt lokalombud, Lärarnas Riksförbund

Lars Andersson, lars.andersson@norrtalje.se, 0704768479

Biträdande rektor

Stefan Tärnström, stefan.tarnstrom@norrtalje.se, 0176284123

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten