Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lärare i fritidshemmet till Riala skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärare i fritidshemmet till Riala skola

Om tjänsten

Nu söker vi dig till Riala skola som har utbildning och erfarenhet från arbete i fritidshem och skola.

Arbetsbeskrivning

Som lärare i fritidshemmet är du en viktig person i elevernas hela skoldag. Ditt huvuduppdrag blir att organisera, planera och genomföra aktiviteter på fritidshemmet utifrån våra styrdokument. Tillsammans med övriga medarbetare i  fritidshemmets arbetslag ansvarar du för våra elever under sin vistelsetid i fritidshemmet och skapar där en trygg och utvecklande miljö.Du är en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet och bidrar i utvecklingen av fritidshemmet.

Du samverkar med lärare under elevernas skoldag för att bidra till att eleverna når målen för utbildningen. Du stödjer elever individuellt och i grupp såväl socialt som kunskapsmässigt under skoldagen. Ansvar för en del lektioner under veckan kan komma ingå i tjänsten. Vårt fritidshem har öppet mellan kl. 06.00 till 18.00 och ditt schema kommer att förläggas olika mellan dessa tider. 

 

Kvalifikationer

 • Du är leg.lärare i fritidshemmet med erfarenhet av arbete inom skola och fritidshem.
 • Du är en positiv person med god förmåga att samarbeta samt skapa goda relationer med elever och kollegor.
 • Du har ett lösningsfokuserat och lågaffektivt förhållningssätt med erfarenhet av NPF och det bemötande som gynnar de utmaningar vi möter i skolan.

 

Om arbetsplatsen

Riala skola är F-6-skola med drygt 80 elever som ligger vackert belägen mitt i Riala by med fina och inspirerande naturområden runt knuten. På  skolan är klasserna delvis åldersintegrerade. På fritidshemmet finns idag 70 inskrivna elever. Riala skola ligger strategiskt med 2,5 mil till Norrtälje stad, 3 mil till Åkersberga och 6,5 mil till Stockholm. 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Precis som vi har du också ett barnrättsperspektiv i ditt dagliga arbete, i enlighet med barnkonventionen.

Anställningsform

'Tillsvidare, deltid 80 % förlagt under fem dagar måndag-fredag

Tillträde senast 2022-12-01 eller enligt ö.k.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-09-19

Sista ansökningsdag:

2022-10-19

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Karin Dyvik, karin.dyvik@norrtalje.se, 0176284143

Biträdande rektor

Stefan Tärnström, stefan.tarnstrom@norrtalje.se, 0176284123

Facklig representant, Lärarförbundet

Anna Christiernin, anna.christiernin@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
  Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY
 • Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.
 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
  Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten