Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lärare i fritidshem till Rådmansö skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Lärare i fritidshem till Rådmansö skola

Om tjänsten

Rådmansö skola har en fantastisk miljö med skog och sjö direkt vid skolgården. På skolan finns erfarna duktiga pedagoger men ett stort engagemang. Vi arbetar tillsammans med målet att bevara det genuina men sikta på framtiden. Vi söker dig som vill bli en del av vårt härliga gäng och vara med och utveckla fritidshemmet i enlighet med läroplanens mål. Tjänsten är på 100% och det ingår att vara arbetslagsledare och utvecklingsansvarig för fritidshemmet.

Arbetsbeskrivning

Du är en utbildad lärare i fritidshem och väl insatt i läroplanen och kap 4. Du kommer bli en del av skolans ledningsgrupp och ansvara för utvecklingsarbetet i fritidshemmet. Som person bör du vara positiv, strukturerad och utvecklingsorienterad. Vi är en skola med vilja att nå alla elever och se varje individ varje dag. 

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i fritidshem. Du är en tydlig ledare med salutogent ledarskap och goda kunskaper om läroplanen och fritidshemmets uppdrag. Du är bra på att samarbeta och ser kollegialt samarbete inom fritids och med skolan som en tillgång och förutsättning för en skola för alla. Du håller Norrtälje kommuns värdegrund och bemötandet av elever, vårdnadshavare och kollegor högt för att alla ska trivas och utvecklas tillsammans på ett bra sätt.

Om arbetsplatsen

Rådmansö skola en F-6 skola md ca 140 elever som ligger strax utanför Norrtälje. Skolan erbjuder en fantastisk miljö och många möjligheter att använda naturen i undervisningen. Läs gärna mer om skolan på hemsidan: https://www.norrtalje.se/info/barn-och-skola/grundskola/grundskolor/radmanso-skola/var-skola/

Tillsvidaretjänst på heltid
Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2021-11-19

Sista ansökningsdag:

2021-12-04

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Rådmansö skola

Bobo Börjesson, bobo.borjesson@norrtalje.se, 0176-74792

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Lärarförbundet

Annie Roxell, annie.roxell@norrtalje.se, 0176-715 20

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten